WhatsApp’ta Engelleyen Kişiye Mesaj Atmak Mümkün!

whatsapp'ta-engelleyen-kişiye-mesaj-atmak

Mesajına hala cevap gelmedi mi? WhatsApp‘ta engellendiğini nasıl anlarsın? WhatsApp’ta engelleyen kişiye mesaj atmak mümkün, nasıl mı, işte tüm detaylar bu yazımızda!

WhatsApp kullanıcı güvenliğini ve gizliliğini ön planda tutuyor. Sohbet edilen bir kişinin engellemesine olanak tanıyor. Sen de engellediğini mi düşünüyorsun? WhatsApp’ta engelleyen kişiye mesaj atmak için neler yapabilirsin, hepsi yazımızda.

WhatsApp’ta Engelleyen Kişiye Mesaj Atmak için Yollar

Yanlış okumuyorsun. Seni WhatsApp’ta engelleyen kişiye mesaj atmak imkansız değil. Anlatacağımız yöntemleri kullanarak sohbete devam edebilirsin.

Başlarken bir hatırlatmada bulunalım. Bir kişi seni engellediyse görüşmek istemeyebilir, zorla kimseyle sohbet edemezsin. Buradaki yolları kullanmanın tüm yasal sorumluluğu sana ait. Bahsedeceklerimiz birini rahatsız etmek için değil acil durumlarda iletişime geçebilmek adınadır. Unutma, özür dilemek pek çok kapıyı açabilir!

Bu hatırlatmadan sonra bazı noktalara değinerek nasıl yapacağına bakalım.

WhatsApp’ta Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

WhatsApp’ta engellendiğimi nasıl anlarım, en çok sorulan sorulardan biri. WhatsApp’ta engellendiğini nasıl anlarsın, kısa maddeler halinde açıklayalım:

  • Sohbet ettiğin kişinin profil resmi uzun zamandır değişmiyorsa
  • Son görülme zamanını uzun bir süredir göremiyorsan
  • Mesaj gönderdiğinde mesajın teslim edildiğini gösteren ikinci tik gösterilmiyorsa
  • WhatsApp’tan arama denemelerin başarısız oluyorsa

büyük ihtimalle engellendin. Peki şimdi ne yapacaksın? Yukarıdaki hatırlatmalarımızı aklında tutarak aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsin.

WhatsApp’ta Engelleyen Kişiye Mesaj Atmak için Neler Yapabilirsin?

Engelleyen kişiye ulaşmak için çeşitli alternatif yöntemler var. Bunları deneyebilir ancak tekrar engellenmeyeceğini garanti etmez.

1- SMS Aracılığıyla İletişime Geçmek

Seni WhatsApp’ta engelleyen kişiye mesaj atmak için SMS uygulamanı da kullanabilirsin. Numaran telefonda da engelli değilse kısa mesaj almaya devam eder. Seni engelleyen kişiye doğrudan uygulama üzerinden ulaşmak yerine WhatsApp iletişim bilgilerini kullanıp SMS yani kısa mesaj atarak sohbet edebilirsin.

2- Yeni Bir Hesap Oluşturmak

WhatsApp telefon numarasını temel alır. Aynı numarayla seni engelleyen kişiye ulaşamazsın. Yeni bir telefon numarasıyla yeni bir hesap oluşturabilirsin. Bunun için sanal bir yeni telefon numarası veren Google Voice veya benzeri uygulamaları kullanabilirsin.

Google Voice, ABD dışında hizmet vermemekte. Konum sorununu aşmak için bir VPN’den yardım alabilir, uygulamayı indirip kurabilirsin. Diğer alternatifleri de deneyebilirsin.

WhatsApp’ı tekrar kurduktan sonra bu yeni numarayı doğrulayıp kayıt olmalısın. Her şey normal kurulum işlemleriyle aynı. Yeni numaranla seni engelleyen kişiye WhatsApp’tan mesaj atabilirsin.

3- Grup Sohbeti Yapmak

WhatsApp, ikili sohbetlerde bir numaranın mesaj atmasını engellese de gruplar için bu söz konusu değil. Seni engelleyen bir kişi ile birlikte bulunduğun bir grup üzerinden iletişime geçebilirsin.

Kişi gruptan ayrılmış ise sen onu yeni bir gruba ekleyemezsin. Engellenmemiş bir grup yöneticisinden rica edip sizi aynı gruba dahil etmesini isteyebilirsin.

WhatsApp’ta engelleyen kişiye mesaj atmak mümkün ama ısrarcı olma! WhatsApp parmak izi ile güvenliğini de artırabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Twitter sayfamızdan bizi takip et!

  1. Google Voice

    Google Voice

    Yeni bir numara ile arama yapmaya, SMS alıp göndermeye izin veren Google Voice şimdilik sadece ABD’de kullanılabiliyor. Akıllı telefonlarını ve bilgisayarlarını senkronize edebilirsin. Tüm bu cihazlardan iletişim maliyetleri düşürebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …