Nisan 1 Şakaları Arama! Arkadaşlarını WhatsApp’tan Sayısız Mesajla Trolle

nisan-1-şakaları

Nisan 1 yaklaşıyor. Yine ne muziplikler düşünüyorsun? Bu yıl arkadaşlarına teknolojik bir şaka yap. WhatsApp sayısız mesaj ile onları trolle, nasıl mı, hemen oku!

1 Nisan, tüm dünyada kutlanılan insanların birbirlerine komik şakalar yaptığı bir gün. Birbirine şaka yapmayan neredeyse yok gibi. Biz de bugüne neşe katmak istedik. Bu amaçla Android’i ve WhatsApp’ı kullandık. Bu şakayı yapmak için okumaya devam et!

Alışılmadık Nisan 1 Şakaları: WhatsApp’tan Sayısız Mesaj Atma

Kim bilir arkadaşların sana nasıl Nisan 1 şakaları düşünüyor. Bu sene onları WhatsApp’tan atacağın mesajlarla trolle. Onları mesaj yağmuruna tut, bunca şeyi nasıl yazmış desinler, neye uğradıklarına şaşırsınlar.

Nasıl yapacağım der gibisin. Sana bu şakanın tüm ayrıntılarını öğreteceğiz.

Nisan 1 Şakası için WhatsApp’tan Trolleme Nasıl Yapılır?

Bu şaka için bize sayısız yani birbirini tekrar eden, uzun mesajlar atma imkanı veren bir uygulamaya ihtiyacımız var: Text Repeater. Uygulamayı sayfamızdan indirebilirsin.

nisan-1-şakaları

Uygulamanın kullanımı basit. Yukarıdaki resimde olduğu gibi metin, harf ve boş satır tekrarı, çılgın metinler, ASCII emojiler gibi çeşitli seçenekler de sunuyor. Şimdi bu uygulamayı kullanarak nasıl mesaj atacağımıza değinelim.

1- Uygulamayı aç ve seçeneklerden birini seç. Repeated Text yani tekrarlanan mesaj seçeneğini tercih ettik.

nisan-1-şakaları

2- Enter Text (a) yazılı bölüme bir metin gir. Repetition Limit (b) yazan bölüme tekrar sayısını giriyoruz. Uygulama 9000 tekrara kadar izin veriyor New Line (c) seçeneğini işaretlersen yazılan metin satır atlayarak tekrarlanacak.

3- GENERATE (d) butonuna basarak mesajı oluştur. Kopyala (e) simgesini tıklayarak oluşan mesajı kopyala.

4- WhatsApp’ı açıp mesajı göndermek istediğin arkadaşının sohbet ekranına yapıştır ve gönder.

nisan-1-şakaları

İlginç Nisan 1 şakaları arayanlar için güzel değil mi? Android’de kendini silen mesaj da gönderebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Twitter sayfamızdan bizi takip et!

  1. Text Repeater

    Text Repeater

    Text Repeater, aynı mesajı defalarca tekrarlamaya yarıyor. Harf, metin, boş satır veya simgeleri defalarca tekrar edip kolayca paylaşılmasını sağlıyor. Bir emoji kütüphanesine ve emoji çeviriciye sahip. İlginç metinler de cabası.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …