Instagram Renkli Yazı Gökkuşağı Efekti İle Nasıl Yapılır?

instagram-renkli-yazı

Tekdüze renklerden sıkıldın mı? Instagram gökkuşağı efekti ile rengarenk yazabilirsin. Hikayelerini renklendirmek için Instagram renkli yazı nasıl yazılır, hemen oku!

Instagram, yepyeni özellikleri sayesinde yeni kapıları aralıyor. Sıkıcı metinleri Instagram gökkuşağı efekti ile daha canlı hale getirebilirsin. Bugün Instagram renkli yazı yazma nasıl yapılır onu ele alacağız.

Gökkuşağı Efekti İle Instagram Renkli Yazı Yazma

Sen de günlük hikaye paylaşan milyonlarca insandan birisin ancak farklı hikayelerinle dikkat çekmek istiyorsan Instagram gökkuşağı efekti kullanabilirsin. Bu efekt sayesinde Instagram renkli yazı yazma çok kolay hale geliyor.

Klasik düz renkler yerine gökkuşağı renkleriyle metinlerinin havasını değiştirebilir daha çarpıcı hale getirebilirsin.

Instagram Renkli Yazı Nasıl Yazılır?

Instagram renkli yazı, biraz el pratikliği gerektiriyor. Neden olduğunu birazdan açıkladığımızda anlayacaksın, şimdi nasıl yapacağına bakalım.

1-Her zamanki gibi ya Instagram ana sayfadaki profil resmine tıklayarak veya profil sayfanda + simgesine tıklayarak yeni bir hikaye eklemeye başla.

instagram-renkli-yazı

2- Galeriden bir resim seç veya yeni bir tane çek.

3- Sağ üst köşedeki Aa metin düzenleme aracına tıkla ve yazını yaz.

instagram-renkli-yazı

4- Yazıya basılı tutarak veya açılır menüden yazının Tümünü Seç.

instagram-renkli-yazı

5- Renk paletinde dilediğin rengin veya morun üzerine basılı tutarak renk gradyanının açılmasını sağla.  Şimdi işin zor kısmındayız. Bir parmağınla imleci tutarken diğer parmağınla renk gradyanının üzerinde elini sağdan sola kaydır.

instagram-gökkuşağı-efekti

6-Kaydırırken harflerin renklerini gökkuşağı efekti aldığını ve rengarenk olduğunu göreceksin.

instagram-gökkuşağı-efekti

Daha kolay bir yol duyuruluncaya kadar biraz pratik yaparak daha hızlı Instagram gökkuşağı efekti uygulayabilirsin.

Instagram renkli yazı göze çok hoş geliyor. Sosyal medyada başarını artıracak Instagram araçları ile tanıştın mı? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Twitter hesabımızdan bizi takip et!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, takipçilerin ile resim ve video paylaşman için özel olarak tasarlanmış bir sosyal ağ. Arkadaşlarının fotoğraflarını görüntüleyebilir, yorumlayabilirsin. Filtreler, özel çerçeveler ve efektler de cabası.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …