2019 Şubat Ayının En İyi Android Uygulamaları: Bermuda Video Chat, Bedava Müzik İndir

en-iyi-android-uygulamaları

2019 Şubat ayının en iyi Android uygulamalarını biliyor musun? Ücretsiz uygulamalar arasından öne çıkan yeni uygulamalar burada, hemen oku ve uygulama indir.

Kış bitmek üzere. Yeni uygulamalar, 2019’un bu ikinci ayında da hız kesmeden Google Play Store’da yer alıyor. İşte, 2019 Şubat ayının en iyi Android uygulamaları listemiz.

Şubat Ayının En İyi Android Uygulamaları

En iyi Android uygulamaları kullanarak mobil cihazlarında daha çok keyif al. Kış artık bitiyor ve bahara sayılı günler kaldı.

Şubat ayının en popüler uygulamaları arasında neler göreceksin?

Şubat Ayının En İyi Android Uygulamaları Listesi

En iyi Android uygulamaları listemizde en güzel uygulamaları bir araya getirdik. Birbirinden faydalı uygulamalar bulacaksın.

Bu ay görüntülü chat yapabileceğin Bermuda uygulaması listemizde. Yeni arkadaşlıklara hazır ol.

Müzik indirme uygulaması arayanlar için bu ay iki uygulama ön plana çıkıyor: Bedava Müzik İndir, Gizmo Şarkı.

Fotoğraf uygulamaları kategorisinde iki fotoğraf düzenleme aracına değineceğiz. StoryZ Motion ile hareketli fotoğraflar oluşturabilirsin. Background Changer ile de fotoğraflarının arka planını silebilir veya değiştirebilirsin.

2019 Şubat ayının en iyi Android uygulamaları listemize yakından bakalım. Geçen ayın en iyi uygulamalarına baktın mı? Adı geçen uygulamaları sitemizde bulabilir, konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Bermuda Görüntülü Sohbet

    Bermuda Görüntülü Sohbet

    Dünyanın herhangi bir yerinden rastgele insanlarla kolayca tanışıp görüntülü sohbet edebilirsin. Bermuda Video Chat ile farklı kamera filtreleri uygulayabilirsin. Konumuna göre de arkadaş bulabilirsin. Dil becerilerini de geliştirebilirsin.

  2. Bedava Müzik İndir

    Bedava Müzik İndir

    Bedava Müzik İndir, en iyi müzik uygulamalarından biri. Tek tuşla kolayca ücretsiz MP3 indirebilirsin. Pop, arabesk gibi farklı türlerde hızlı bir şekilde MP3 arayabilir ve bulduğun şarkıları bedava indirip çevrimdışı dahi dinleyebilirsin.

  3. Gizmo Sarki

    Gizmo Sarki

    Müzikseverlere hitap eden Gizmo Şarkı uygulaması bedava MP3 indirmeni sağlıyor. Küçük boyutlu bu uygulama, sade ve kolay bir arayüze sahip. Dinlemek istediğin şarkıyı hızlıca arayabilirsin. Kendi müzik arşivini de oluşturabilirsin.

  4. StoryZ Foto motion

    StoryZ Foto motion

    En sevdiğin fotoğraflarına hareket katmak ister misin? StoryZ Motion ile basit ve kullanımı kolay araçlarla fotoğraflarına animasyonlar ekleyebilirsin. Bir fotoğrafı, bir videoya dönüştürebilir, ses efektleri dahi ekleyebilirsin.

  5. Background Changer: Easy To Edit

    Background Changer: Easy To Edit

    Fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında işine çok yarayacak araçlardan biri de Background Changer. Uygulama ile fotoğrafının beğenmediğin arka planını silebilir veya değiştirebilirsin. Bunları dilersen otomatik veya manuel yapabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…