Filmler ve Şarkılar İle İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Uygulamalar

ingilizce-öğrenmek-için-en-iyi-uygulamalar

İngilizce öğrenme programı arıyorsan uğraşıp durma. İngilizce öğrenmek için en iyi uygulamalar listemize bak, filmler ve şarkılar ile hemen başla!

İngilizce öğrenmenin kolay yolunu arıyorsan bilgisayar başında saatler geçirmene gerek yok. Elbette mobil uygulamalarla yapabilirsin. Üstelik sıkıcı bir şekilde değil filmler ve şarklılar ile dil öğreneceksin.

İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Uygulamalar

Yıllardır İngilizce öğrenmek istiyorum diyorsun. Artık bu çağda illa ki bir kursa gidip, ders çalışarak öğrenmek zorunda değilsin.

Bahsedeceğimiz dil öğrenme araçları sayesinde günlük işlerini yaparken, dinlenirken hatta eğlenirken dahi öğrenebilirsin.

İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Uygulamalar Beşlisi

En iyi dil öğrenme uygulamalarından sana beşli bir seçim yaptık. Listemizdeki araçlar dil öğretme metodu olarak film ve şarkıları kullanıyor.

İki grup uygulamadan bahsedeceğiz. İlk grupta şarklılarla İngilizce öğreten LyricsTraining ve Lyric Training gibi uygulamalar var.

İkinci grup ise filmlerle İngilizce için. Birbirinden şahane filmleri ve videoları bulacağın Voscreen, EWA ile İngilizce Öğrenin ve 13000 Video İngilizce listemizde.

İngilizce öğrenmek için en iyi uygulamalar listemize daha yakından bakalım. Arapça öğrenmek için en iyi uygulamalar listemize de bakabilirsin. Adı geçen uygulamaları sitemizde bulabilir, konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Twitter hesabımızdan bizi takip et!

  1. LyricsTraining: Learn Languages with Music

    LyricsTraining: Learn Languages with Music

    Şarkılarla İngilizce ve diğer dilleri de öğrenmeyi sağlayan LyricsTraining çok keyifli bir uygulama. Başlangıç, orta ve ileri düzeyde çalışabilirsin. Şarkıda geçen kelimeleri tahmin etme üzerine kurulu. Şarkıları tamamlarken çok eğleneceksin.

  2. Lyric Training (Learn English)

    Lyric Training (Learn English)

    Lyric Training, müzik videolarını izleyerek ve şarkıları dinleyerek İngilizce öğrenmeni sağlıyor. Kelime dağarcığı, telaffuz ve dinleme becerilerini geliştiriyor. Şarkılardaki boşlukları üç seviyede tamamlayabilirsin. Skor panosu da bulunuyor.

  3. Voscreen App

    Voscreen App

    Videolarla İngilizce öğrenmeni sağlayan Voscreen ücretsiz bir platform. Filmler, videolar ve diziler eşliğinde öğreneceksin. Dilersen kelimelerin Türkçe karşılıklarını görebilirsin. Günlük 20 dakika çalışarak yabancı dil öğrenmenin hızlı yolu.

  4. EWA ile İngilizce öğrenin TV Dizileri ve Filmlerle

    EWA ile İngilizce öğrenin TV Dizileri ve Filmlerle

    EWA ile İngilizce Öğrenin, adından da anlaşılacağı üzere kelime dağarcığını geliştirmen için videolar, filmler, TV dizileri ve kitaplar sunuyor. Videoda geçen bir grup kelime üzerine dinleme ve ezberleme alıştırmaları yapabilirsin.

  5. 13000 Videolar İngilizce

    13000 Videolar İngilizce

    13000 Video İngilizce, devasa bir arşive sahip. Filmleri orijinal alt yazılar ile izleyebilir, dilersen makina çevirilerine bakabilir, soruları yanıtlayabilirsin. Dile hakim olmanı sağlayacak farklı konulara ve seviyelere ayrılmış videolar sunuyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…