WhatsApp Silinen Mesajları Geri Yükleme Nasıl Yapılır?

whatsapp-silinen-mesajları-geri-yükleme

Eyvah, mesajların silindi mi, üzülme! WhatsApp silinen mesajları geri getirme mümkün. WhatsApp silinen mesajları geri yükleme nasıl yapılır, hemen oku!

WhatsApp mesajlarının silinmesi, istemeden de olsa pek çok kişinin yaşadığı bir sorun. Ancak çözümsüz değil. Bugün WhatsApp silinen mesajları geri yükleme konusunda sana çözüm önerilerinden bahsedeceğiz.

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Yükleme Yöntemleri

WhatsApp bu tür sorunlara çözüm olması açısından otomatik ve Google Drive ile sohbetlerin yedeklenmesi imkanı sunuyor. Otomatik yedekleme gece saat 02:00 itibariyle cihazının dahili hafızasına yapılır.

Google Drive ile de yedekleme yapabilirsin. Hesabına sohbetlerini günlük, haftalık ve aylık olarak yedekleyebilirsin. Bu özelliği kapatmamanı şiddetle tavsiye ederiz. Özellikle son ana kadar olan mesajlarını kaybetmek istemiyorsan günlük yedekleme aralığını seçmen iyi olacak.

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Yükleme Temel Yöntem

WhatsApp silinen mesajları geri yükleme Android telefonda nasıl yapılır, en kolay yolunu açıklayalım.

1- WhatsApp uygulamasını telefonundan kaldır.

2- Uygulamayı yeninden Play Store’dan veya sitemizden indir.

3- Uygulamayı yüklemeye başladığında telefon numaranı doğrulaman istenecek, numaranı doğrula.

4- Telefonunda veya Google Drive’da bir yedekleme varsa bunu bulacak ve Geri Yükle’ye tıkladığında geçmiş sohbetlerin yüklenecek. Böylelikle WhatsApp silinen mesajları geri yükleme yapacak.

whatsapp-silinen-mesajları-geri-yükleme

Daha Eski WhatsApp Silinen Mesajları Geri Yükleme Yöntemi

Bir hatırlatma ile başlayalım. WhatsApp dahili hafızada son 7 günlük sohbetleri saklarken Google -Drive ise sadece en son yedeklemeyi belirleyeceğin aralıklara (1/7/30 günlük) göre tutar.

Daha eski WhatsApp silinen mesajları geri getirmek için bir dosya yöneticisine ihtiyacın olacak.

1-Dosya yöneticisini aç. Dahili hafızada ve SD kart içerisinde WhatsApp/Databases klasörünü bul.

whatsapp-silinen-mesajları-geri-yükleme

2- Bu klasördeki yedekleme dosyalarının ismi msgstore-YYYY-AA-GG.1.db.crypt12 şeklindedir. Yıl (Y), ay (A), gün (G) şeklinde kayıt zamanını belirtir. En güncel yedekleme msgstore.db.crypt12 şeklindedir. Eski tarihli yüklemek istediğin yedeğin adını msgstore.db.crypt12  olarak değiştir.

whatsapp-silinen-mesajları-geri-yükleme

3- Uygulamayı telefonundan kaldır ve yeniden kur.

4- Kurulum sırasında yedek bulacak ve GERİ YÜKLE diyerek eski sohbet mesajlarını yeniden görüntüleyebileceksin.

WhatsApp silinen mesajları geri yükleme gözünü korkutmasın. Eski WhatsApp sohbetleri yeni telefona nasıl aktarılır öğrenmek için yazımıza göz atabilirsin. Adı geçen uygulamaları sitemizde bulabilir, konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü sohbet edebilir ve arkadaşlarınla videolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade kullanabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?
WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?

Planladığın bir etkinliği paylaşmak ve arkadaşlarını haberdar etmek mi istiyorsun? Belirli gruplar için WhatsApp etkinlik oluşturma imkanı sunuyor. Tek tek haber vermekten kurtulmanı sağlayan bu yeni özelliği nasıl kullanacağını ve yöneteceğini öğrenmek için okumaya devam et!…