14 Şubat Sevgililer Günü’ne Özel En İyi Android Uygulamaları

sevgililer-gününe-özel-en-iyi-android-uygulamalari

14 Şubat Sevgililer Günü, gelip çattı. Sevgiline ya da eşine tatlı bir sürpriz yapmaya ne dersin? Bu konuda sana yardım edecek en iyi Android uygulamaları.

14 Şubat neredeyse tüm dünyada kutlanan sayılı günlerden bir tanesi. Sevgililere adanmış bu özel günde romantik hediyeler veya ilginç sürprizler arıyorsan bu konuda en iyi Android uygulamaları işini kolaylaştırabilir.

14 Şubat Sevgililer Günü İçin En İyi Android Uygulamaları

14 Şubat Sevgililer Günü için ne yapsam diye düşünüyorsan hediye fikirleri bulabileceğin, sürprizler hazırlamana yardımcı olacak en iyi Android uygulamaları listemizde.

En iyi çiçek aranjmanlarını ve hediyelik eşyaları bulabileceğin Çiçek Sepeti uygulaması listemizde.

Sevgiliye ne hediye alınır diye düşünüyorsan Amazon Shopping uygulamasını kullan, hoşuna gidecek bir hediye mutlaka bulacaksın.

Sevgiliye alınacak en güzel hediye kendi hazırladıklarım diye düşünüyorsan Nefis Yemek Tarifleri ile mükellef bir sofra hazırlayabilirsin.

Baş başa romantik bir yemeğe çıkmana Zomato yardımcı olacak.

Sevgililer Günü geldi ama sen hala yalnızsan aradığın aşkı Tinder ile bulabilirsin.

En iyi Sevgililer Günü uygulamalarını kullanarak güzel bir gün geçirmen dileğiyle. Sevgilin bir vegan veya vejetaryen ise bu uygulamalara da göz atabilirsin. Adı geçen uygulamaları sitemizde bulabilir, konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Twitter hesabımızdan bizi takip et!

  1. Çiçek Sepeti

    Çiçek Sepeti

    Çiçek Sepeti ile yalnızca çiçek değil, on binlerce özel hediye arasından da seçim yapıp sevgiline gönderebilirsin. Birbirinden güzel çiçek tasarımları, çikolataları, yenilebilir çiçekleri hediye olarak sipariş edebilir, görüntülü not ekleyebilirsin.

  2. Amazon Shopping

    Amazon Shopping

    Amazon Shopping ile Sevgililer Günü’ne özel hediye fikirleri edinebilir, online sipariş verebilirsin. Artık Türkiye’de de kullanılabiliyor. Yüz binlerce ürün arasından sesli arama yapabilir, kargo takibi gerçekleştirebilirsin.

  3. Nefis Yemek Tarifleri

    Nefis Yemek Tarifleri

    Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini bulabileceğin Nefis Yemek Tarifleri ile tarifleri izleyebilir veya okuyup sevgiline güzel bir masa hazırlayabilirsin. Denenmiş 100 binden fazla tarif ve çeşitli kategorilerde videolar ve anlatımlar var.

  4. Zomato - Yemek ve Restoranlar

    Zomato – Yemek ve Restoranlar

    Zomato ile sevgilinle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Bulunduğun yerdeki en iyi restoranları keşfedebilirsin. Menüleri inceleyebilir, müşteri yorumlarını okuyabilirsin. Restoranların dışında popüler mekanları bulabilir, yol tarifi alabilirsin.

  5. Tinder

    Tinder

    Bir Sevgililer Günü daha geldi çattı ama hala yalnız mısın? Aradığın aşkı Tinder uygulaması ile bulabilirsin. Sana uygun en iyi eşleşmeleri keşfedebilir, bu kişilerle tanışabilir, sohbet edebilirsin. Dilersen buluşabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…