WhatsApp Hileleri ve İpuçları: 2019’un En İyi 5 Özelliği

whatsapp hileleri, whatsapp ipuçları

2019’da çok işine yaracak WhatsApp hileleri ve ipuçları öğrenmek ister misin? En iyi 5 özellik sayesinde uygulamayı daha etkin kullan. Nasıl mı? İşte cevap!

İletişim deyince aklına ilk hangi uygulama geliyor? Tabii ki ilk akla gelen, neredeyse herkesin kullandığı WhatsApp. Yeni güncellemeler ile birlikte uygulama yeni özellikler de kazanmaya devam ediyor.

2019’un En İyi WhatsApp Hileleri ve İpuçları

Bugün uygulamayı kullanırken işine çok yarayacak WhatsApp hileleri ve ipuçlarından en iyi 5 tanesini ele alacağız.

1- Silinmiş Mesajları Oku

WhatsaApp’ta gönderilen mesajlar bir saat içerisinde silinebiliyor. Sen mesajı okumadan senden de silinebiliyor. Ancak bunu aşmanın da bir yolu var.

Notification History Log uygulaması ile sana gönderilen ama silinmiş mesajları okuyabilirsin. Uygulama gelen tüm bildirimleri kaydediyor. Uygulamadan WhatsApp’ı seçtikten sonra gelen tüm mesajları okuyabilirsin.

2- Karşı Tarafa Belli Etmeden Sesli Mesajı Dinle

Bir mesaj okunduğunda mavi çift tik gözükür. Sesli mesajlar için de aynı şey geçerli. Ancak karşı tarafın haberi olmadan, mavi tikler gözükmeden bu mesajları dinleyebilirsin. Bunun için Opus Player for WhatsApp’ı yüklemen yeterli.

Sesli mesaj geldiğinde üstüne basılı tut, üstte çıkacak menü çubuğundan Paylaş’a dokun ve Opus Player’ı seç. Hepsi bu.

3- Yazı Tiplerini Değiştir

WhatsApp’ın klasik yazı tipleri yerine yeni yazı karakterleri bulabilirsin. Bunu Stylish Text uygulaması ile kolayca yapabilirsin. Uygulamayı yükle ve gerekli izinleri ver. Beğendiğin yazı tipiyle ister uygulamada yazıp paylaş ister doğrudan WhatsApp’ta yaz.

4- Mesajlarını Otomatik Olarak Cevapla

WhatsApp Business kullanıyor ya da WhatsApp’tan müşterilerinle iletişim kuruyorsan hızlı cevap vermen gerekebilir. Bunun için kurallar belirleyebileceğin AutoResponder for WA otomatik mesajlarla iletişimini daha kolay hale getirebilir.

5- Son Görülme Zamanını Kapat, Mesajları Oku

Mavi tikler bir mesajının okunduğunu ve son görülme zamanı ise WhatsApp’a en son girdiğin saati gösteriyor. Unseen uygulaması ile mavi tikler ve son görülme zamanın belli olmadan mesajlarını okuyabilirsin. Tek yapman gereken gelen mesajları Unseen uygulamasından okumak.

En iyi WhatsApp hileleri ve ipuçlarından bahsettik. Bir başka hileyi de buradan öğrenebilirsin. Dilediğin uygulamayı sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Notification History Log

    Notification History Log

    Notification History Log cep telefonuna gelen tüm bildirimleri kaydeder. Bu sayede WhatsApp da dahil olmak üzere sosyal medya uygulamalarından gelen mesajları silinmiş olsalar dahi okuyabilirsin. Hiçbir bildirimi kaçırmazsın.

  2. Opus Player for WhatsApp

    Opus Player for WhatsApp

    Opus Player for WhatsApp, sesli mesajların dinlenmesi, kaydedilmesi ve arşivlenmesi için oluşturulmuş bir oynatıcı. Uygulama sayesinde gelen sesli mesajları dinlediğinde karşı tarafın mesajın dinlendiğinden haberi olmaz.

  3. Stylish Text

    Stylish Text

    Stylish Text, mesajlarını klasik görüntüsünden kurtaracak bir uygulama. Farklı fontlar ile yazma imkanının yanı sıra 50’den fazla yazı stiline sahip. Vurgulama, altını çizme, yuvarlak için alma gibi birçok özelleştirilebilir seçenek sunuyor.

  4. AutoResponder for WhatsApp™ #NEW

    AutoResponder for WhatsApp™ #NEW

    AutoResponder for WA, otomatik WhatsApp mesajları atmayı sağlıyor. Belirli mesajlara özel cevaplar verebilirsin. Cevap verme kuralları tanımlayabilir, özelleştirebilirsin. Kişilere veya gruplara mesajlar gönderebilirsin.

  5. Unseen - No Last Seen

    Unseen – No Last Seen

    Unseen uygulaması ile çevrimiçi görünmeden gizli bir şekilde WhatsApp, Telgram, Viber ve Facebook Messenger mesajlarını okuyabilirsin. Sosyal ağlarının bildirimlerini farklı renkler ayarlayarak özelleştirebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…