2018 Aralık Ayının En İyi Uygulamaları: Falaadin, Yaani

en iyi android uygulamaları

2018 Aralık ayının en iyi Android uygulamalarını merak ediyor musun? Ücretsiz uygulamalar arasından öne çıkan yeni uygulamalar burada, hemen oku ve uygulama indir.

Yeni yıla sayılı günlerin kaldığı yılın bu son ayında yeni uygulamalarPlay Store’da yer almaya devam ediyor. 2018 Aralık ayının en iyi Android uygulamalarının yer aldığı bir liste hazırladık.

Aralık Ayının En İyi Android Uygulamaları

En iyi Android uygulamaları kullanarak yeni yıla daha iyi bir başlangıç yapabilirsin. Soğuk hava kendini iyice hissettiriyor ve herkes de yeni yıl kutlamaları için bir telaş var. Kimi tatil planlıyor kimi ise ailecek büyük bir yemek ya da arkadaşlarla süper bir eğlence.

Aralık ayının en popüler uygulamaları arasında neler bulacaksın, şimdi bakalım.

Aralık Ayının En İyi Android Uygulamaları Arasında Neler Var?

En iyi Android uygulamaları listemizde bu ay birbirinden değişik uygulamalar var. Yeni çıkan uygulamalar arasında oldukça faydalı uygulamalar yer alıyor.

2019’da kendilerini neler beklediğini merak edenler için fal uygulamaları arasında popüler olan Faladdin sorularına cevap verecek.

Eğlenceli uygulamalar arasında sayacağımız Sayılarla Boya boş vakitlerini keyifli bir şekilde geçirmeni sağlayacak.

Müzik indirme uygulamaları arayanlar için Zuzu, MP3 bulmada ve indirmede tüm isteklerine cevap verecek şekilde tasarlanmış.

Fotoğraf uygulamaları arasından sıyrılan Lumii filtreleri ile fotoğraflarına sihirli dokunuşlar yapmanı sağlayacak.

Arama motoru dünyasına hızlı giriş yapan Türk yapımı Yaani telefonundan eksik etmeyeceğin uygulamalardan bir tanesi.

2018 Aralık ayının en iyi uygulamalarını sayfamızdan indirebilirsin. Dilersen geçen ayın en iyi Android uygulamalarına da göz atabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Sayılarla Boya: Boyama Oyunu - Ücretsiz Oyunlar

    Sayılarla Boya: Boyama Oyunu – Ücretsiz Oyunlar

    Sıkıldığında ya da yorulduğunda havanı dağıtmak istediğinde Sayılarla Boya renklerin cıvıl cıvıl dünyasıyla sana yardımcı olacak. Sayıları takip ederek resimleri boyaman gerekiyor. Ortaya çıkan sonuca inanamayacaksın.

  2. Filters for pictures - Lumii

    Filters for pictures – Lumii

    Güçlü bir fotoğraf editörü olan Lumii, kendi efektlerini oluşturmana imkan sunuyor. Yüzlerce hazır filtreyi kullanabilir, fotoğraflarını düzenleyebilirsin. Fotoğraflarında artistik dokunuşlar yapabileceğin araçlar ve efektler sunuyor.

  3. Faladdin - Sihirli Fal

    Faladdin – Sihirli Fal

    Faladdin, mistik öğretileri kullanarak kahve falına, tarot kartlarına bakabilen bir fal uygulaması. Astrolojik ve diğer kişisel bilgileri kullanarak sana özel yorumlar sunuyor. Geçmişini ve geleceğini sana aktarıyor. Fala inanma ama falsız da kalma!

  4. Zuzu - Bedava müzik ve ses indir. mp3 indir.

    Zuzu – Bedava müzik ve ses indir. mp3 indir.

    Zuzu müzik severlerin mobil cihazlarından eksik etmeyecekleri bir müzik indirme uygulaması. İstedikleri parçaları aramalarına ve MP3 olarak indirmelerine olanak sağlıyor. Dilersen bir müzik çalar olarak da uygulamayı kullanabilirsin.

  5. Yaani : Türkiye’nin Arama Motoru

    Yaani : Türkiye’nin Arama Motoru

    Yaani hem bir arama motoru hem de bir tarayıcı. Türk yapımı olan uygulama İnternet’te aradığını kolayca bulmanı ve rahatça gezinebilmeni sağlıyor. Konumuna göre hava durumu, restoranlar, sinema seansları gibi bilgiler sunuyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…