WhatsApp İpuçları: WhatsApp’a Konuşma Balonu Nasıl Eklenir?

whatsapp konuşma balonu

WhatsApp’ta Messenger benzeri sohbet balonu kullanmak ister misin? WhatsApp’a konuşma balonu nasıl eklenir, işte tüm detaylar.

WhatsApp konuşma balonu işlevine sahip değil. Ancak bu özelliği WhatsApp’a kazandırmak mümkün. Bunu nasıl yapacağını ve konuşma balonu kullanmana imkan veren uygulamaları burada bulacaksın.

WhatsApp’a Konuşma Balonu Ekleme

Facebook Messenger, konuşma balonu özelliğine sahip bir mesajlaşma uygulaması. Eğer bu uygulamayı kullanıyorsan konuşma balonlarına alışıksındır.

Sohbet balonu veya konuşma balonu, yeni bir mesaj geldiğinde mesaj gönderenin varsa profil resmiyle beraber yer aldığı küçük bir daire. Mesajı okumak için genişletebilir veya kullandığın herhangi bir uygulamadaki mevcut işine devam etmek için daraltabilirsin. Buradan cevaplama şansın da var.

WhatsApp Konuşma Balonu Uygulamaları

WhatsApp’a konuşma balonu eklemek için bazı uygulamalara ihtiyacımız var. Bu uygulamalardan dilediğin birini seçip sayfamızdan indirebilirsin.

Bu uygulamalar birbirlerine benzer özelliklere ve kuruluma sahip. Kurulum sırasında uygulamalara gereken izinleri vermeyi unutma.

DirectChat ya da FlyChat gibi uygulamalar yüklü mesajlaşma uygulamalarını otomatik olarak bulacak. İstediklerini etkinleştirebilir veya kapatabilirsin. Dashdow What App gibi uygulamalar kilit ekranında ve ana ekranında küçük bir balon açacak. Buradan sohbetine devam edebilirsin. Notifly’da olduğu gibi diğer uygulamalardan da bildirimler alabilirsin. WhatsBubble’da olduğu gibi konuşma balonu rengini değiştirebilirsin.

WhatsApp konuşma balonu eklemek bu kadar kolay. Sohbetlerine renk katmanı sağlayacak WhatsApp çıkartmaları hakkında bilmen gereken 10 şeyi burada bulabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Notifly

    Notifly

    WhatsApp konuşma balonu olarak kullanabileceğin en iyi uygulamalardan biri olan Notifly şık bir arayüze sahip. Balondan cevaplama imkanı da var. Telegram, Skype gibi uygulamalara da sohbet balonu ekleyebilirsin.

  2. Flychat

    Flychat

    Yüklü mesajlaşma uygulamalarını ve hesapları otomatik olarak bulan Flychat ile konuşma balonu özelliğini WhatsApp’a ve diğer uygulamalara ekleyebilirsin. Konuşma balonu renklerini değiştirmek gibi özelleştirme seçenekleri de sunuyor.

  3. DirectChat (ChatHeads for All)

    DirectChat (ChatHeads for All)

    Konuşma balonları ile ilgili olarak pek çok özelleştirme seçeneği sunan DirectChat birçok anlık mesajlaşma uygulamasını destekliyor. Kolay ve basit bir arayüze sahip. Online gözükmeden sohbet edebilir, temayı değiştirebilirsin.

  4. WhatsBubble

    WhatsBubble

    WhatsApp benzeri bir arayüze sahip olan WhatsBubble, konuşma balonu özelliği sağlıyor. Özelleştirme seçenekleri ve çevrimiçi gözükmeden cevaplama imkanı sunuyor. Yeni emojiler ve temalar da cabası.

  5. Dashdow What App

    Dashdow What App

    Konuşma balonu üzerinden gelen mesajı okumanı sağlayan Dashdow What App, kilit ekranı üzerinden de mesajları almanı sağlıyor.  Mesaja cevap vermek için tıkladığında seni WhatsApp’a yönlendiriyor. Dilersen balonda mesajı silebilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…