WhatsApp Durumda Müzik Nasıl Paylaşılır?

whatsapp durumlar

WhatsApp durumları takip ediyor musun? Durumuna müzik eklemek ister misin? WhatsApp durumda müzik nasıl paylaşılır, işte en kolay yol, hemen oku!

Mobil telefonlar iletişim alışkanlığını değiştirdi. WhatsApp ise mobil telefonlar aracılığıyla yapılan iletişimi değiştirdi. SMS bir dönemim vazgeçilmeziydi ta ki WhatsApp yayınlana dek. Arama alışkanlarını da büyük ölçüde etkilemiş durumda.

WhatsApp Durumda Müzik Nasıl Paylaşılır?

WhatsApp, sürekli kendini de geliştirmeye devam ediyor. WhatsApp durum kullanıcılar tarafından sıkça kullanılıyor. Burada yapılan bir paylaşım 24 saat kalabiliyor. Video ve resim paylaşılabiliyor. Peki ya müzik?

Doğrudan müzik paylaşımına izin verilmese de bunun bazı yolları var. Şimdi sana bu yolları adım adım anlatacağız. En iyi WhatsApp durumlarından biri de seninki olsun!

1-WhatsApp’ı Kullanarak Duruma Müzik Ekleme

WhatsApp durumda müzik paylaşmak için uygulamanın kendisini kullanabilirsin. Durum paylaşımında kullanılan video kayıt özelliğini amacımız doğrultusunda kullanacağız.

1. Adım: Paylaşımına fon olarak müzik ekleyebilmen için akıllı telefonunda müzik çalabileceğin bir oynatıcıya ihtiyacın var. Kulaklık kullanmamaya dikkat et. Müziğin sesi cihazının hoparlöründen gelmeli.

2. Adım: Şarkı arka planda çalarken WhatsApp’ı aç. Durum sekmesine git, Durumum’a veya kamera simgesine dokun ve yuvarlak tuşa basılı tutarak kamera ile kayda başla. Ses kalitesi açısından müziğin sesinin en yüksekte olmalı.

whatsapp durumları

3. Adım: Kayıt işlemi tamamlanınca, ön izleme penceresi açılacak. Her şey olması gerektiği gibiyse, sağ alt köşedeki Gönder simgesine dokunarak yeni WhatsApp durumu paylaş.

whatsapp durumları

2-Video Düzenleme Uygulaması Kullanarak Duruma Müzik Ekleme

Yukarıda anlattığımız yöntem basit ve gayet de işe yarıyor. Ancak daha kaliteli sonuçlar elde etmek istiyorsan bir video düzenleme uygulaması kullanabilirsin. Biz Inshot uygulamasını kullanacağız.

1.Adım: Durumda müzik göndermek için WhatsApp’ı aç. Durum sekmesine git ve Durumum’a veya kamera simgesine dokun. Yuvarlak kayıt tuşuna basılı tutarak kayıt yap.

2.Adım: Kayıt bittikten sonra InShot uygulamasını aç. Yeni oluştur sayfasından Video seçeneğine tıklayarak çekmiş olduğun videoyu seç.

whatsapp durumları

3.Adım: Daha temiz sonuçlar için kendi videonun sesini kıs veya kapat. Sağ alt köşedeki videonun üzerine tıklayarak açılan pencerede bunu yapabilirsin. Müzik eklemek için Nota simgesi olan Müzik seçeneğine dokun.

whatsapp durumları

4.Adım: Müziğim sekmesinde cihazında bulunan müzikler gösterilecek, dilediğin müziği seçtiğinde KULLAN seçeneğini göreceksin. Buna tıklayarak müziğin videona eklenmesini sağla. Gerekli düzenlemeleri yapıp sağ üst köşedeki tik simgesine tıkla. KAYDET seçeneğine tıklayıp, kaliteyi belirleyerek videonun dönüştürülmesini sağla.

whatsapp durumları

5.Adım: Şimdi WhatsApp/Durum/Durumum’a gelerek hazırlamış olduğunu videoyu Galeri‘den seçip yayınla. Hepsi bu!

Artık WhatsApp durumunda müzik gönderebilirsin. Ayrıca WhatsApp’ta çevirmiçi durumunu nasıl gizeleyebilirsin bu yazımızdan öğrenebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesaj gönderebilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet edebilir ve arkadaşlarına videolar, resimler, sesli mesajlar gönderebilirsin. Yüzlerce ifade kullanabilirsin.

  2. Video Düzenleyici & Fotoğraf Müzik

    Video Düzenleyici & Fotoğraf Müzik

    InShot ile WhatsApp için fotoğraflarını ve videolarını düzenleyebilirsin. Videoların için pek çok düzenleme aracı var. Bulanık kenarlar gibi özel efektlerin yanı sıra çok sayıda renk filtresi ve tarzlar bulabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…