PUBG Mobile Lite, 101 Yüzbir Okey Plus Gibi 2018 Ağustos Ayının En İyi 5 Oyunu

pubg mobile lite, 101 yuzbir okey plus gibi 2018 agustos ayının en iyi 5 oyunu

Oyun tutkunları, bu ay Android’de en çok hangi oyunlar oynanmış merak ediyor musunuz? Ağustos ayının en iyi oyunları listemize hemen göz at!

2018 Ağustos sonu itibariyle yaz bitmek üzere ancak oyun tutkusu hiçbir zaman bitmiyor. İster cep telefonu ister tablet kullananlar olsun mobil cihazlarda oyun oynamaktan vazgeçmiyor. Ağustos sıcaklığında indirme rekorları kıran ve sevilerek oynanan oyunlar oldu.

En çok beğenilen oyunlardan oluşturduğumuz listede herkese hitap edecek türden oyunlar var. PUBG tutkunu olup da mobil cihazının sistemi zayıf olanlar çok sevinecek. Klasik bir Türk oyunu olan, dörtlüyü bulunca herkesin aklına ilk gelen Okey’in mobil versiyonu hem de 101. Sadeliği sevenler için basit ve zorlu görevler bekliyor. Dans etmekten ve eğlenmekten kendinden geçeceksin. İstersen biraz korku dolu ama bir o kadar da sevimli bir koşuya ne dersin?

İşte tüm bu oyunlar bu listemizde. Şimdi bu oyunlara göz atalım. Bahsettiğimiz oyunları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. PUBG MOBILE LITE

    PUBG MOBILE LITE

    Sistemi düşük oyuncular için çözüm arayan PUBG Mobile Lite oyun deneyimini daha çok oyuncuya ulaştırıyor. Daha az RAM tüketen oyun daha küçük bir haritada 40 oyuncu ile oynanıyor. Güçlü sanal motoru yüksek kaliteli grafikler sağlıyor.

  2. Bumper.io

    Bumper.io

    Arcade tarzı oyunları sevenlere hitap eden Bumper i.o kendi sevimli çarpışan araban ile diğer arabaları platformdan atmaya ve sona kalan olmaya çalışıyorsun. Dondurma yiyerek de arabanı güçlendiriyorsun. Keyifli çarpmalar!

  3. Hip Hop Savaşı - Kız vs Erkek Dans Mücadelesi

    Hip Hop Savaşı – Kız vs Erkek Dans Mücadelesi

    Hip Hop’u seviyorsan dans etmek de tutkunsa Hip Hop Savaşı’nda tam bir dans mücadelesi. Kendi dansçı karakterini yarat, kıyafetlerini ve hareketlerini tasarla. Kendi dans grubunu kur, sokaklardaki çılgın mücadelelere katıl, birinci ol!

  4. 101 Yüzbir Okey Plus

    101 Yüzbir Okey Plus

    101 oynamayı seviyorsan, kahveye kim gidecek şimdi diyor, dördüncüyü bulmaya üşeniyorsan işte tam senlik oyun 101 Yüzbir Okey Plus. Online Okey oyna. Hemen bir masaya katılabilir veya özel bir odaya dahil olabilir, hediye gönderebilirsin.

  5. Bendy in Nightmare Run

    Bendy in Nightmare Run

    Bendy in Nightmare oyununda Sevimli karakter Bendy bu kez korku dolu bir gece yarısı koşusuna çıkıyor. Aksiyon dolu bu koşu oyununda, engelleri aş, silahları topla ve karakterini güçlendir. Düşmanlarına asla yakalanma!

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…