Twitter Lite, Gitar – Müzik Gibi 2018 Ağustos Ayının En İyi 5 Uygulaması

image of twitter lite, gitar - müzik gibi 2018 agustos en iyi 5 uygulama

2018 Ağustos ayında uygulama indirmeye devam ettik ancak bunlardan bazıları öne geçti. İşte Ağustos ayının en iyi uygulamaları, hemen incele!

Yazın sonuna yaklaşırken, tatil modunu üzerinden atmaya çalışıyorsun. Ancak Android geliştiriciler tatil dinlemiyor ve yepyeni uygulamaları kullanıma sunuyor. Ağustos ayında en çok indirilen uygulamalar hangileri merak ediyorsan, cevabını bu yazımızda bulacaksın.

Ağustos ayında yayınlanan uygulamaları incelediğimizde bazılarının kullanıcılar tarafından çok beğenildiği ve yoğun bir şekilde indirildiği kesin. En iyi uygulamaları bulabileceğin bir liste oluşturduk.

Listemizde farklı özelliklere sahip uygulamalar bulacaksın. Sevdiğin uygulama Twitter daha hafif versiyonu ile karşında. Tatil resimlerinden film kalitesinde klipler oluşturabilirsin. Gitar çalmayı öğrenirken bir taraftan da eğleneceksin. Instagram’ı ve Twitter’ı çok sık kullanıyorsan kimlerin takibi bıraktığını kolayca öğrenebilirsin. Son olarak ise yazın tanıştığın yabancı arkadaşlarınla sohbetlerine devam edebilmeni sağlayacak çeviri uygulamasını bulacaksın.

Şimdi bu uygulamalara göz atalım. Bahsettiğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Gitar - müzik oyunları oyna, tablar ve akorlar çal

    Gitar – müzik oyunları oyna, tablar ve akorlar çal

    Hem gitar çalmayı öğrenebileceğin hem de oyun oynayarak yeteneğini ve kulağını geliştirebileceğin Gitar – Müzik, keyifli bir uygulama. Tablar, akorlar, arpejler hepsi bir arada.  Kendi müziğini oluşturabilir, dersleri de takip edebilirsin.

  2. Takibi Bırakanlar

    Takibi Bırakanlar

    Takibi Bırakanlar uygulaması, Twitter ve Instagram’ı yoğun bir şekilde kullanıyorsan seni takip etmeye kimler bırakmış gösterir. Profil bilgilerine erişerek takipçilerini analiz eder. Takibi bırakanları sen de takip etmeyi bırakabilirsin.

  3. Twitter Lite

    Twitter Lite

    Twitter Litedaha az veri ve alan kullanarak Twitter hesabını takip edebilmeni, bildirimler almanı sağlar. Sade bir görünümü var. Akışını takip edebilir, mesajlara ve twitlere cevap verebilirsin. Ayrıca dilediğin videoyu ve fotoğrafı indirebilirsin.

  4. Smart Lighting - Best language support Translator

    Smart Lighting – Best language support Translator

    Smart Lighting, özel çevirmenin. 150 dilde sesli ve yazılı çeviri yapabiliyor. Konuştuklarını ve yazdıklarını anında çevirebilir. Çevirileri Facebook ve Twitter’da paylaşabilirsin. Yabancılarla sohbet ederken çok kullanacaksın.

  5. vimage

    vimage

    Vimage ile fotoğraflarınla mini klipler yapabilirsin. Resimlerine hareket katarak daha göz alıcı hale getirebilirsin. Düzenleme özellikleri ile fotoğraflarına profesyonel bir dokunuş ekleyebilirsin. Sunumlar ve sosyal ağlar için ideal.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…