WhatsApp, Instagram Gibi Tüm Zamanların En iyi Android Uygulamaları

image of whatsapp, instagram gibi tüm zamanlarin en iyi android uygulamalari

Gelmiş geçmiş en iyi Android uygulamalarını öğrenmek ister misin? Popüler olan, rekorları kıran tüm zamanların en iyi uygulamalarını keşfet!

Android, ilk defa 23 Eylül 2008 yılında hayatımıza giriyor ve bir ay sonra şimdiki adıyla Google Play doğuyor. Uygulamaların serüveni de böylece başlamış oluyor. Telefonlar giderek daha akıllı hale ve gelişmiş özelliklere sahip olurken uygulamalar da gelişiyor.

Pek çok uygulama Android mağazada yerini alırken kimi uzun soluklu olamazken kimisi ise telefonlarla adeta özdeşleşiyor, neredeyse indirmeyen, kullanmayan kalmıyor.

Günümüze kadar popülerliğini koruyan, sektöre yön veren uygulamalardan bir seçki hazırladık. Tüm zamanların en iyi uygulamalarından 5 tanesini seçtik ve biliyoruz ki daha ismini bahsedemediğimiz pek çok uygulama var. Ancak listemizi incelediğinde gelmiş geçmiş en iyi uygulamalar olduklarına sen de katılacaksın.

Şimdi bu uygulamları tanıyalım. Bu uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için tasarlanmış ücretsiz bir iletişim aracı. İnternet aracılığıyla görüntülü, sesli ve yazılı mesajlar göndermeyi sağlıyor. Özelleştirme imkanı, kolay kullanımı ve yaygınlığı ile öne çıkıyor.

  2. Instagram

    Instagram

    Instagram, mobil cihazlardan resim paylaşmak için gelişmiş bir sosyal medya uygulaması. Diğer sosyal ağlar ile de paylaşım yapabiliyorsun. Başkalarını takip edebilir, fotoğraflarını, videolarını görüntüleyebilir ve beğenebilirsin.

  3. Shazam - Müziği Keşfet

    Shazam – Müziği Keşfet

    Müzik dinlemeyi seven herkes için gerekli olan Shazam, şarkıların isimlerini veya kimin söylediğini bulabiliyorsun. Gelişmiş ses tanıma özellikleriyle sesleri saniyeler içinde kaydedip şarkı ve sanatçı ismini doğru şekilde sana bildiriyor.

  4. Microsoft Word

    Microsoft Word

    Android’inde belge oluşturmak isteyenler için Microsoft Word harika bir fırsat sunuyor. Belge görüntüleme, düzenleme ve biçimlendirme çok kolay. Görseller, tablolar, SmartArt, dipnotlar ve denklemleri de kolayca belgene ekleyebilirsin.

  5. Google Çeviri

    Google Çeviri

    Google Çeviri, seyahat edenler, dil öğrenenler, yabancı dildeki siteleri gezenler ve bu sitelerden alışveriş yapanlar için gerekli dil desteğini sağlıyor. Kelimeleri ve cümleleri Çince’de dahil olmak 65’in üzerinde dilde çevirebiliyorsun.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…