Locker For Whats Chat, Messenger and Chat Lock Gibi WhatsApp için En İyi Kilit Uygulamaları

locker for whats chat messenger and chat lock gibi whatsapp icin en iyi kilit uygulamalari

WhatsApp sohbetlerini meraklı gözlerden korumak mı istiyorsun? İşte sana güvenliğini sağlayacak en iyi kilit uygulamaları, hemen incele!

Son zamanların en popüler iletişim uygulaması WhatsApp gizlilik sorunlarını da beraberinde getiriyor. İster kişisel olsun, ister amaçlı olsun, artık pek çok insan bu uygulama ile iletişime geçiyor.

Sohbet etmek için en çok tercih edilen uygulamalardan biri olması meraklı gözleri de ister istemez bu sohbetlere çeviriyor. Bu bakışlardan gizliğini korumak veya herhangi bir güvenlik sorunu yaşamamak için tedbir almak gerekiyor.

WhatsApp’ı kilitlemeye yardımcı olabilecek birçok uygulama var. Bu uygulamalardan bazıları telefonu tamamen kilitleyebiliyor, kimi sadece WhatsApp’ı kilitliyor ve en güzeli ise sadece dilediğin sohbeti kilitleyebilmek. İşte WhatsApp‘ı kilitlemeye, özel sohbetleri gizlemene ya da uygulamanın tamamını kilitlemene yardımcı olabilecek en iyi uygulamalardan 5 tanesini bir araya getirdik.

Android’de uygulamalar nasıl kilitlenir detaylı bilgi almak istiyorsan buraya tıkla!

Adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Lock for Whats Messenger

    Lock for Whats Messenger

    Lock For Whats Messenger ile yalnızca WhatsApp’ı değil diğer anlık mesajlaşma uygulamalarını da kilitleyebilirsin. Galeriye ve sohbetlere erişimi sayılar, desenler ile şifreleyebilirsin. Meraklılar sohbetlerine erişemez.

  2. Locker for Whats Chat App

    Locker for Whats Chat App

    Locker For Whats Chat ile dilediğin sohbeti uygulamanın tamamını kilitlemek zorunda kalmadan meraklı gözlere kapatabilirsin. İster bireysel ister grup sohbetlerin olsun dilediğini seçip kilitleyebilirsin. Kullanımı oldukça kolay.

  3. Messenger and Chat Lock

    Messenger and Chat Lock

    Messenger and Chat Lock ile anlık mesajlaşma uygulamaları kilitleyebilir, belirleyeceğin şifre ile koruma altına alabilirsin. Galerindeki resim ve videolara erişimi engelleyebilir, sohbet içeriklerin meraklı gözlerden uzak kalır.

  4. Kilit(AppLock)

    Kilit(AppLock)

    AppLock ile WhatsApp’ı kilitleyebilir, kişisel fotoğraflarını şifreleyebilirsin. Dosyalara, fotoğraflara, uygulamalara, Play Store’a, erişimi engelleyebilir ve aynı zamanda uygulama simgesini de gizleyebilirsin.

  5. Messenger Lock

    Messenger Lock

    Messenger Lock, kolay kullanımı ile mobil cihazındaki sohbetlerine erişimi kısıtlar, şifreyi bilmeyen bir kimse giriş yapamaz. Uygulamayı gizleyebilirsin. Şifreyi unuttuğunda kurtarma işlemlerini e-posta adresin üzerinden yapabilirsin.

Adım adım TikTok’ta jeton nasıl alınır?
Adım adım TikTok’ta jeton nasıl alınır?

Videolarını beğenerek izlediğin içerik üreticilere destek olmanın bir yolu da sanal hediyeler göndermek. TikTok’ta jeton nasıl alınır bilmiyorsan bu rehber sayesinde öğrenebilir ve içerik üretenlere sanal hediyeler gönderebilirsin. Detayları keşfetmek için okumaya devam et! T…

Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım?
Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım?

Mesajını gönderdin ama karşı taraf okudu mu okumadı mı çok mu merak ediyorsun? Telegram’da mesajın ne zaman okunduğunu nasıl anlarım diye sormaya artık paydos. Uygulamanın yeni özelliği sayesinde bu soruna kolayca cevap bulabilirsin. Nasıl mı, detaylar için okumaya devam et! …

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…