Android’de 2018 FIFA Dünya Kupası Nasıl İzlenir?

image of android’de 2018 fifa dunya kupasi nasil izlenir

Futbolu seviyor ve Dünya Kupası coşkusunu telefonundan her an takip etmek ve maçları izlemek istiyorsan işte sana harika bir fırsat, hemen oku!

2018 FIFA Dünya Kupası bu yıl Rusya’da düzenleniyor. Futbol coşkusunu her an yaşamak istiyorsan mobil cihazların en büyük yardımcın olacak. Dünya Kupası hangi kanalda, saat kaçta diye merak etmene gerek kalmayacak. Cep telefonun ile Dünya Kupası maçlarını canlı olarak izleyebileceksin.

Türkiye’de maçları 4K desteğiyle TRT yayınlıyor. Maçları televizyondan şifresiz ve ücretsiz takip edebilirsin. İlla da televizyondan takip etmek zorunda değilsin. Çözüm yine Android uygulamalardan geliyor.

TRT’nin resmi uygulaması TRT Televizyon ile maçları canlı olarak akıllı telefonundan izleyebilirsin. Nasıl mı?

2018 Dünya Kupası Mobil Cihazlarda Nasıl İzlenir?

Artık maçları yalnızca televizyondan değil, cep telefonundan ya da tabletinden izleyebilirsin. Öncelikle TRT Televizyon uygulamasını indir. Uygulamayı sayfamızdan da indirebilirsin.

1-Uygulamayı .

Screenshot_20180628-173944_a

2- Canlı Yayın’a tıkla.

Screenshot_20180628-173951_b

3-TRT1 kanalında canlı yayınlanan maçı seç.

4-Oynat tuşuna bas.

Screenshot_20180628-174002_c

5-Maçın oynadığı ekranın sağ alt köşesindeki kareye basarak tam ekran yapabilirsin.

Hepsi bu kadar. Bu uygulama ile TRT’ye ait tüm yayınları da izleyebilirsin.

Adı geçen uygulamayı sayfamızda bulabilir ve indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. TRT Televizyon

    TRT Televizyon

    TRT’nin resmi uygulaması TRT Televizyon ile tüm TRT yayınlarına ulaşabilir, kanalları mobil cihazında canlı olarak izleyebilirsin. Yayın akışını takip edebilir, programlar hakkında bilgi alabilirsin. Film ve dizi arşivinden yararlanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…