Toon Kupası 2018, Meow Match Gibi Haziran Ayının En İyi Oyunları

image of toon kupasi 2018 meow match gibi haziran ayinin en iyi oyunlari

Haziran‘da oyuncuların en çok ilgisini çeken oyunları merak ediyor musun? Kendisinden söz ettiren Haziran ayının en iyi oyunları bu listede, hemen oku!

Yaz sıcakları başladı ama Haziran ayında da oyun oynamaktan vazgeçmiyorsan Haziran ayının en iyi 5 oyunundan oluşan bir liste hazırladık. Sen de bu ay en çok indirilen ve beğenilen 5 oyunun ne olduğunu merak ediyorsan bu listemizi incelemelisin.

Play Store’a Haziran ayında da yeni oyunlar giriş yaptı. Android cihazlar için geliştirilen bu oyunlarda sevimli karakterler ile futbol maçı yapabilir, güzel elbiseler tasarlayabilir, acımasız bir savaşta görev alabilir, eşleştirme oynayabilir, balonlar patlatabilirsin. Haziran ayının en iyi oyunlarından 5 tanesini ele aldık ama biliyoruz ki sıralanacak daha bir sürü oyun var.

Haziran ayının popüler oyunlarından henüz oynamadıkların varsa aşağıda bulabilirsin. Bu oyunları keşfederek eğlenmeye devam et! 

Bahsedeceğimiz tüm oyunları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Toon Kupası 2018 - Cartoon Network'ün Futbol Oyunu

    Toon Kupası 2018 – Cartoon Network’ün Futbol Oyunu

    Toon Kupası 2018’de Cartoon Network’un sevimli kahramanlarından oluşan takımını lider yap, kupayı kap. Puan tablosunda zirveye çık, jeton topla ve yeni oyuncular aç. Oyuncunun yeteneğine göre takımını güçlendirebilirsin.

  2. DIY Moda Yıldızı - Tasarım Hackleri Giysi Oyunu

    DIY Moda Yıldızı – Tasarım Hackleri Giysi Oyunu

    DIY Moda Yıldızı ile yıldız bir moda tasarımcısı olabilirsin. Kendi zevkine göre elbiseler tasarlayabilir ve dikebilirsin. Kombinler oluşturup özçekimler yapabilir, diğerleriyle yarışabilirsin. Bir moda evini yönet ve modaya yön ver.

  3. Meow Match

    Meow Match

    Meow Match’da sokakta dolaşan sevimli kedilere güzel bir barınak yapacaksın. Eşleşmeleri doğru bir şekilde tamamla, seviyeleri geçtiğinde aldığın ödüllerle kedilerin evini güzelleştirecek, onları giydirecek ve hepsini mutlu edeceksin.

  4. Bunny Pop 2: Beat the Wolf

    Bunny Pop 2: Beat the Wolf

    Farklı görevleri gerçekleştireceğin Bunny Pop 2’de temel görevin en az üç aynı renkteki balonu patlatmak. Seviyeleri geçtikçe zorluk seviyesi yükselecek. En az atış ile en fazla puanı toplayabilirsin. Bunny’nin kostümünü de değiştirebilirsin.

  5. Z-Day: Hearts of Heroes

    Z-Day: Hearts of Heroes

    Z-Day: Hearts of Heroes’ta dünya yeni bir savaşın eşiğinde, zombiler de geri döndü. Silahlarını ve askeri araçlarını geliştirmelisin. Bir ordu kuracak ve onu yöneteceksin. Taktiklerin ile savaş meydanlarında hayatta kalan sen olacaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…