Footej Camera, GIF Maker Gibi En İyi GIF Yapma Uygulamaları

image of footej camera gif maker gibi en iyi gif yapma uygulamalari

Kendini ifade etmek ya da daha fazla eğlence için sohbetlerinde GIF kullanıyor musun? Kendi GIF’lerini yapabileceğin en iyi uygulamalar bu listede!

GIF’ler giderek insanların kendilerini ifade etme yollarından biri haline geliyor. Son zamanlarda da oldukça popüler. Bunun nedeni ise, bir videodan daha kısa sürmesi ve aynı zamanda yeri geldiğinde bir fotoğraftan daha etkileyici olmaları.

GIF’lerin bir çoğunu genel olarak sosyal medya ve İnternet üzerinden bulabilirsin. Kimisi gerçekten görmeye ve kullanmaya değer. Peki, kendi GIF’ini yapmayı düşünmez misin?

Bu konuda yapabileceğin iki şey var. Birincisi, kısa bir video çekimini GIF haline getirebilen kamera uygulamalarıdır. Diğeri ise başka resimleri veya videoları kullanarak onlardan yeni GIF’ler yapmanı sağlayan GIF düzenleyiciler.

Bunların her ikisinden oluşan en iyi GIF uygulamalarını listemizde bulabilirsin. İster yaratıcılığını ortaya koyabilir ister hazır yapılmış olanlardan beğenebilirsin.

Bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Footej Camera

    Footej Camera

    Footej Camera, GIF yapabileceğin harika bir kamera uygulaması. Manuel kamera kontrolleri, entegre edilmiş galeri, çekim modu ve daha fazlasını sunuyor. 4K desteği de bulunuyor. Yüksek kaliteye sahip GIF’ler ve çekimler yapabilirsin.

  2. GIF Maker - GIF Editor

    GIF Maker – GIF Editor

    GIF Maker ile düzenlemeler yapabilirsin. Galerinden seçeceğin videolar veya fotoğraflar ile yeni GIF’ler oluşturabilirsin200’e kadar fotoğraf ekleyerek bir GIF yaratabilirsin. GIF’lerin üzerine etiket, metin veya ifade ekleyebilirsin.

  3. Gif Me! Camera - GIF maker

    Gif Me! Camera – GIF maker

    GIF Me ile fotoğrafların ve videolarınla sosyal ağlarda arkadaşlarınla paylaşabileceğin eğlenceli ve basit animasyonlu GIF’ler yapabilirsin. Metin ve filtre ekleme gibi çeşitli düzenleme araçları sunuyor.

  4. PicsArt Animator: Gif ve Video

    PicsArt Animator: Gif ve Video

    PicsArt Animator ile kaliteli GIF‘ler yapabileceğin adeta bir sanat stüdyosuna sahip olacaksın. Özel bir animasyon belirleyebilir, bunları renklendirebilirsin. Fotoğraflarla birlikte özel efektler ekleyebilir, hızını ayarlayabilirsin.

  5. Motion Stills

    Motion Stills

    Birbirinden ilginç hareketli GIF‘ler ve kısa videolar oluşturabileceğin Motion Stills, kendi yaptıklarından bir galeri oluşturmanı sağlıyor. Yüksek kalitede videolar oluşturup bunlara sinema filmi efektleri uygulayabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…