SofaScore, FIFA World Cup Russia 2018 Gibi En İyi Dünya Kupası Uygulamaları

sofascore fifa world cup russia 2018 gibi en iyi dünya kupası uygulamalari

Dünya Kupası’na sayılı günler kala, kupa heyecanını daha iyi yaşamanı sağlayacak en iyi uygulamalardan bir liste hazırladık, hemen incele!

Dünyada en çok konuşulan spor futbol. Futbolun ise en büyük organizasyonu dört yılda bir yapılan Dünya Kupası. Milli takımlar kupayı ülkelerine götürebilmek için sahada ter dökecekler. Seyirciler ise ya statları dolduracak ya da ekran başında heyecanla maçları izleyecekler.

2018 Dünya Kupası, Rusya’da 14 Haziran’da başlıyor. Futbol severler sabırsızlıkla bu maçları bekliyor. Kıyasıya maçları takip edeceklere yardımcı olacak uygulamalar artık mağazada yerini aldı.

Futbol severlerin maçları daha kolay takip edebilmelerini, takımları hakkında bilgi sahibi olabilmeleri, golleri hemen öğrenebilmeleri için geliştirilen uygulamalar var. Biz de bu uygulamalardan en iyi olan 5 tanesini seçtik. İşte, liste!

Bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Panini Sticker Album

    Panini Sticker Album

    Sevdiği futbolcuların ve milli takımların kart albümünü oluşturmayı sevenler için Panini Sticker Album dijital bir albüm sunuyor. 15 saatte bir indirilebilecek yeni stickerlar ile takımını tamamlayabilirsin. Ancak biraz sabırlı olmalısın.

  2. FIFA

    FIFA

    FIFA World Cup Russia 2018 resmi bir uygulama. Favori takımını seçtikten sonra takımınla ilgili bildiriler alacaksın. Dünya Kupası’nın tarihi hakkında bilgileri, son dakika gelişmelerini, fikstürü, puanları ve skorları takip edebilirsin.

  3. SofaScore Canlı skor Sonuçları

    SofaScore Canlı skor Sonuçları

    SofaScore ile canlı olarak golleri takip edebilirsin. Maç başladıktan sonra futbolcuların performans seviyesini görmeye başlarsın. İstatistiki bilgiler sağlıyor. Maçların saat ve tarihlerini, sonuçlarını, puan durumunu izleyebilirsin.

  4. World Cup Russia 2018

    World Cup Russia 2018

    World Cup Russia 2018 uygulaması ile mobil cihazından maçların canlı skorlarını, istatistiki bilgilerini takip edebilirsin. Gruplar, futbolcular, milli takımlar, maçların oynanacağı şehir ve statlar hakkında bilgiler bulabilirsin. Dünya kupasına özeldir.

  5. Onefootball - Futbol sonuçlar

    Onefootball – Futbol sonuçlar

    Onefootball, futbol tutkunları için özel olarak geliştirilmiş uygulama. Ekrana birkaç dokunuş ile favori takımın hakkında her şeye ulaşabilirsin. Turnuvayı canlı takip edebilirsin. Haberler ve yorumları bulabilirsin. Maçlardan özel kareler görebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…