Kim Arıyor, WavStudio Gibi Mayıs Ayının En İyi Uygulamaları

image of kim ariyor wavstudio gibi mayis ayinin en iyi uygulamalari

Bir ayı daha tamamlamak üzereyiz. Mayıs ayının en iyi uygulamalarından hazırladığımız listemize göz at, bu ay neler öne çıkmış haberdar ol!

Yaza yaklaşırken Android dünyası da var olan tüm gücüyle yeni uygulamalar piyasaya sürüyor. Kıyasıya rekabette uygulama geliştiriciler birbirinden ilginç fikirlerle ortaya çıkıyor veya sık kullandığımız bir uygulamanın daha işlevselini geliştiriyorlar.

İnsanların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışan geliştiriciler bu ay da pek çok uygulamayı Play Store’a indirmemiz için yüklediler. Mayıs ayının en iyi 5 uygulamasını sizin için derledik.

Mayıs ayının en iyileri arasında, arayanların kim olduğunu öğrenebileceğim, aramaları engelleyebileceğin, gizliliğini koruyarak İnternet’te dolaşabileceğin, görselleri PDF yapabileceğin ve ses kaydı yapıp düzenleyebileceğin uygulamalar var. Bu uygulamalara yakından bakalım.

Bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Kim Arıyor?

    Kim Arıyor?

    Kim Arıyor uygulaması ile arayan numaraların kime ait olduğunu öğrenmek çok kolay. Oldukça büyük bir kütüphaneye sahip. Bu sayede çağrı esnasında arayanın adını, adresini, bilgilerini anında arama ekranında öğrenebilirsin. Bilinmeyen numaraları da arayabilirsin.

  2. CIA- Çağrı Tanımlama/Engelleme

    CIA- Çağrı Tanımlama/Engelleme

    CIA ile gelen aramaların kimliğini öğrenebilir, diğer kullanıcılarla etkileşim halinde olduğundan gelen aramanın bir yığın arama olup olmadığını öğrenebilir, istemediğin aramaları engelleyebilirsin. Arayan numara bir kişiye mi yoksa şirkete mi ait hemen öğren.

  3. VPNhub - Secure, Private, Fast & Unlimited VPN

    VPNhub – Secure, Private, Fast & Unlimited VPN

    Gizliliğini koruyarak isimsiz bir şekilde İnternet’te güvenli bir şekilde gezinmek için VPNHub uygulamasını kullanabilirsin. Kişisel verilerini şifreleyerek korur, ortak kablosuz ağ bağlantılarında korsanları ve üçüncü parti yazılımları engeller. 20 uluslararası sunucudan seçim yapabilirsin.

  4. Benim için Tarayıcı: Görseli PDF'ye Dönüştürün

    Benim için Tarayıcı: Görseli PDF’ye Dönüştürün

    Özellikle iş hayatını kolaylaştıracak olan Benim için Tarayıcı ile kağıt masraflarını azaltacak, zamandan ve alandan tasarruf edeceksin. Görselleri ve metinleri tarayabilir PDF dosyaları oluşturabilir, belgeleri metne dönüştürebilirsin.

  5. WavStudio™ Audio Recorder & Editor

    WavStudio™ Audio Recorder & Editor

    WavStudio ile pek çok ses formatını birbirine dönüştürebilirsin. Ses kayıtları oluşturabilir, bunları düzenleyebilirsin. Pek çok ses efekti uygulayarak ses kayıtlarını daha çarpıcı hale getirebilirsin. Yazılım hala geliştirilme aşamasında, bunu da hatırlatalım.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…