WhosCall, Mr. Number Gibi En iyi Arama Engelleme Uygulamaları

image of whoscall mr number gibi en iyi arama engelleme uygulamalari

Bazı numaralarla başın dertte mi? İstemediğin numaraların seni aramasını engelleyecek en iyi arama engelleme uygulamalarına göz at, kurtul!

Günlük hayatımızda bazen istemediğimiz numaralar, ısrarlı aramalarıyla bizi rahatsız ediyorlar. Bu bir ürün tanıtımı ya da sana özel vaadiyle bir ürünü satmak için yapılan bir arama da olabilir. Belki kimi zaman görüşmek istemediğin kişiler olabilir. Ulaşılmamak için ya telefonu kapatmalısın ya da hattını değiştirmelisin. Elbette bunlara gerek yok. Bu sorunu daha kolay yoldan halledebilirsin.

İstenmeyen aramalara karşı en iyi çözüm arama engelleme uygulamalarından geliyor. Reklam için yapılan gereksiz aramaları spam olarak ayarlayabilir veya tamamen engelleyebilirsin. Dilediğin kişiye blok koyabilir, ne zaman vazgeçersen engellemeyi kaldırabilirsin. Telefonunda bu numarala çağrı yapılmasını da engelleyebilirsin. En iyi arama engelleme uygulamalarından oluşan listemize göz at, hemen dene!

Bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Whoscall - Arayan ID ve Engel

    Whoscall – Arayan ID ve Engel

    Yığın ve otomatik aramaları fark etme özelliği olan WhosCall ile istenmeyen numaralara bir son verebilirsin. Bilinmeyen aramaların kimliğini tespit edebilir, numarasını araştırabilirsin. Tek tuşla dilediğin numarayı engelleyebilirsin.

  2. Mr. Number-Block calls & spam

    Mr. Number-Block calls & spam

    Gereksiz aramaları engellemede oldukça başarılı olan Mr.Number ile aramayı tek dokunuşla engelleyebilir ve görüşmek istemediğine dair sesli mesaj atabilirsin. Kara liste oluşturup yasaklı numaraları bir arada tutabilirsin.

  3. Numara engelleme - C.Blacklist

    Numara engelleme – C.Blacklist

    Hem numara hem de SMS engelleyebilen Numara Engelleme uygulaması yasaklı listesi oluşturmana imkan sağlıyor. Oldukça az yer kaplıyor ama çok güçlü. Özel numaraları dahi engelleyebilirsin. Zamana göre de kısıtlama yapabilirsin.

  4. Call Control - Call Blocker

    Call Control – Call Blocker

    Kullanımı oldukça kolay Call Control ile telemarket aramalarını engelleyebilirsin. Spam aramalara karşı gelişmiş veri tabanına sahip. Aramalarını belli süreler için durdurabilir, istemediğin numarayı tamamen engelleyebilirsin.

  5. Call Blocker Free - Blacklist

    Call Blocker Free – Blacklist

    Sade tasarımıyla Call Blocker’ın reklam trafiği biraz fazla olsa da istenmeyen aramaları bloklayabilir, yasaklı numaralar siyah olmak üzere, siyah-beyaz iki liste oluşturabilirsin. Kısa mesajları engelleyebilir, bunları ekranı sağa sola kaydırarak yapabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…