WhatsApp’ta Kendine Nasıl Mesaj Gönderebilirsin?

 

Kimi hallerde WhatsApp’tan kendine mesaj göndermen gerekebilir. WhatsApp’ta kendi numaranı ekleyip kendine nasıl mesaj atabilirsin, işte cevabı.

Anlık mesajlaşma uygulamaları çok popüler ve kıyasıya rekabet halindeler. Her an yeni bir özellik duyurma yarışındalar. WhatsApp da elbette bu yarışın içerisinde. Yeni güncellemeler ile yeni özelliklere kavuşuyor. Ancak severek kullandığın WhatsApp’ta herhangi bir notu, URL’yi, yapılacak işi veya ek bir dosyayı kendine de göndermek isteyebilirsin bu durumda ne yapmalısın? WhatsApp’ta kendini nasıl ekleyebilirsin, kendine nasıl mesaj atabilirsin, yanıtlarını bulabilmen için bir yazı kaleme aldık.

Burada WhatsApp’ta kendinle sohbet etmeni sağlayacak, nasıl paylaşımda bulunabileceğini gösteren yöntemleri adım adım ele alacağız.

1- WhatsApp’ta Kendine Mesaj Göndermek İçin Grup Kur

Kendine mesaj atabilmek için takip etmen gereken adımları sıralayalım.

1-WhatsApp’ı aç

2-Sağ üst köşedeki üç noktaya tıkla.

3-Yeni grup seçeneğine dokun.

Screenshot_20180517-113307_a

4-Katlımcı ekle penceresinden bir arkadaşını ekle ve yeşil ileri düğmesine dokun.

Screenshot_20180517-113357_bc

5-Yeni grup penceresine Grup konusunu yaz ve onayla.

6- Yeni oluşturduğun sohbet grubuna tıkla. Pencerenin sağ üst köşesindeki üç noktaya bas.

7-Açılan menüden Grup bilgisi seçeneğine dokun.

Screenshot_20180517-113508_d

8-Açılan Pencereden Grup ayarları bölümünden sen hariç eklediğin diğer katılımcıları çıkar. Bunu yapmak için çıkaracağın katılımcının üzerine basılı tut, açılan menüden Kaldır’a bas ve mesajı onayla.

Screenshot_20180517-113627_ef

Grup sohbet ekranına geldiğinde senden başka katılımcı olmadığı göreceksin, artık kendine mesaj atabilirsin.

2- WhatsApp’ta Kendine Mesaj Atmak İçin Numaranı Ekle

Kendinle sohbet edebilmenin bir başka yolu ise numaranı ekleyerek WhatsApp’ta yeni bir sohbet başlatabilirsin. Bunu yapmak için;

1-Telefon Rehberini veya Kişileri

2- Rehberin menüsünden veya + sembollü düğmeye basarak Yeni kişi ekle penceresini aç.

Screenshot_20180517-114118_g

3-Bu pencerede kendine bir isim vererek numaranı yaz ve kaydet.

4-Rehberinden, Kişiler listenden veya Arama sayfandan WhatsApp mesajı atarak ya da WhatsApp’ın kendisinden bu kaydettiğin numarayı bularak bir sohbet başlat.

3- WhatsApp Web Uygulamasını Kullanarak Kendinle Mesajlaş

Kendine mesaj gönderebilmenin diğer bir kolay yolu da WhatsApp Web uygulamasını kullanmak olacak. Web tarayıcın üzerinden bağlanacağın WhatsApp Web aracılığıyla bilgisayarından dosyaları, görevleri, metinleri, içerikleri veya bağlantıları kendinle paylaşabilirsin. Gerekli durumlarda konum bilgini dahi gönderebilirsin. Uygulamayı açıp kendinle sohbet başlatman yeterli olacaktır.

WhatsApp Web’i kullanma konusunda detaylı bilgiyi bu yazımızdan edinebilirsin.

4- Numara Eklemeden Doğrudan WhatsApp Sohbeti Yapabileceğin Uygulamalar İle

Kendinle sohbet etmenin, takvim veya yapılacaklar listesi paylaşmanın bir başka yolu ise kayıtlı bir numaraya ihtiyaç duymadan WhatsApp üzerinden sohbet imkanı sağlayan uygulamaları kullanmak. Click2Chat gibi bir uygulama sayesinde sadece numaranı yazarak kendine mesaj atabilir, sohbet başlatabilirsin.

Bu konuyla ilgili detaylı bilgiyi öğrenmek için bu yazımızı okuyabilirsin.

Adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Send, Schedule & Translate - No Contacts Saving

    Send, Schedule & Translate – No Contacts Saving

    Click2Chat ile WhatsApp mesajı gönderebilir, zamanlayabilirsin. Mesajlarını farklı dillere çevirebilirsinKayıtlı olmayan numaralara mesaj atabilirsin. Hafızada yer kaplayan mesaj içeriklerini de temizleyebilirsin.

  2. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesaj gönderebilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet edebilir ve arkadaşlarına videolar, resimler, sesli mesajlar gönderebilirsin. Yüzlerce ifade kullanabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?
TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?

İzlediğin ve hoşuna giden bir ürünü anında satın almak ister misin? TikTok Shop ile artık bu mümkün. Videosunu izlediğin bir ürünü başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok’tan satın alabilirsin. Platformun bu alışveriş özelliği hakkında bilgi almak için okumaya devam et! …

Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?

Paylaştığın videoyu kimlerin izlediğini merak mı ediyorsun? Popüler sosyal ağ Instagram video izleyenleri görme seçeneğine sahip mi? Alternatif yolu var mı? Uygulama videolarla ilgili ne tür istatistikler paylaşıyor hepsi bu rehberde. Detayları keşfetmek için okumaya devam et…