1 Mayıs İşçi Bayramı: LinkedIn, Kariyer.net Gibi İş Bulmak İçin Kullanabileceğin En İyi 5 Uygulama

1 mayıs isci bayrami linkedin, kariyer.net gibi is bulmak icin kullanabilecegin en iyi 5 uygulama

Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı. Biz de bugüne özel iş aramak ve bulmak için kullanabileceğin en iyi 5 uygulamayı listeledik, hemen incele!

Bugün tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı. Tüm dünyada meydanlarda coşkuyla kutlanıyor. Umarız sen de bu coşkuya katılıyorsun. Yoksa hala bir iş bulamadın mı? İşte, sana iş aramak ve iş bulmak konusunda yardımcı olacak en iyi uygulamalardan bir liste hazırladık. İşin olabilir ama kariyerinde değişiklik ya da başka bir firma da çalışmak istiyorsan yeteneklerine uygun işler bulabilirsin.

Yüzlerce iş ilanı arasında sana uygun olana başvur, CV’ni gönder, görüşme yap. İdealindeki işe başla. Hem dünyadaki hem de Türkiye’deki iş ilanlarını araştırabileceğin, başvuruda bulunabileceğin en iyi uygulamaları bir araya getirdik. Listemize göz atmadan iş aramaya başlama!

Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. LinkedIn

    LinkedIn

    LinkedIn profesyoneller tarafından kullanılan bir sosyal ağ. Profil oluşturabilir, farklı ülkelerden profesyonellerle bağlantıya geçebilir, çeşitli şirketleri takip edebilirsin. İş ilanlarında arama yapabilir, başvuruda bulunabilir, bildirimler alabilirsin.

  2. Kariyer.net

    Kariyer.net

    Kolay ekranı ve hızlı bir şekilde iş arama imkanı ile Kariyer.net sana Türkiye iş ilanlarında yardımcı olacak. Oluşturduğun profiline uygun iş ilanlarını takip edebilir, arama yapabilirsin. Özgeçmişini oluşturarak ilgili ilanlara gönderebilirsin.

  3. Indeed İş Arama

    Indeed İş Arama

    200 milyondan fazla kullanıcı, 20 milyon iş, 60 ülke ve 28 dil ile küresel bir iş arama uygulaması olan Indeed Türkiye’de de faaliyet gösteriyor. Konum bilgin ile yakın çevrendeki işleri bulabilirsin. Günlük eklenen yeni işleri takip edebilirsin.

  4. Iş ilanları - Trovit

    Iş ilanları – Trovit

    Aradığın işi kolayca bulmanı sağlayacak gelişmiş filtreleme özelliği ile Trovit istediğin işi bulmana yardım eder. Çabuk bir şekilde iş başvurusunda bulunabilir, yeni iş ilanları ile ilgili bildirimler alabilirsin. Yer imleri oluşturabilirsin.

  5. Yenibiris.com

    Yenibiris.com

    Kariyer planında bir değişiklik yapmak istiyorsan Yenibiris.com sana detaylı özgeçmişinle 155 binin üzerinde şirkete ulaşmanı sağlıyor. İş fırsatlarını takip edebilir. Sana önerilen iş ilanlarına göz atabilirsin. Facebook ile de bağlanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…