WhatsApp’ta Silinen Resimler Nasıl Geri Getirilir?

image of whatsappta silinen resimler nasil geri getirilir

WhatsApp’ta sohbet ederken indirdiğiniz resmi yanlışlıkla sildiyseniz, üzülmeyin. WhatsApp’ta silinen resimler nasıl geri getirilir, işte cevabı.

Sohbet etmek, arkadaşlarınla paylaşımlarda bulunmak için sıklıkla WhatsApp Messenger mı kullanıyorsun? Kimi zaman yoğun mesaj ve paylaşım trafiği içerisinde farkında olmadan sana gelen resimleri siliyor musun? Silinmiş resimleri geri getirmenin yolları var. Bu yöntemleri denemenden hemen ümitsizliğe kapılma! Şimdi WhatsApp’ta silinen fotoğraflar veya resimler nasıl geri getirilir, değinelim.

WhatsApp’ta Silinen Fotoğrafları Klasörlerde Arama

WhatsApp sohbetlerin sırasında paylaşımda bulunduğun resimleri bir klasöre indirir ve burada muhafaza eder. Sildiğini düşündüğün resim hala bu klasörde olabilir. Kalite yönünden resimde değişmeler olsa bile en azından kurtarabilirsin. Bunu yapmak için:

1-Dosya yöneticisini çalıştır.

2 –WhatsApp klasörünü bul.

3- Sırayla Media>WhatsApp Images klasörüne git ve buraya göz at. Resmin burada olabilir.

Görseller 3 - WhatsApp: Androidinde Videolarını GIF'e Dönüştür!

WhatsApp Beta Sürümü ile Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

WhatsApp sürekli güncellenerek gelişmeye devam ediyor. Beta versiyonlarına uygulamanın bazı özellikleri değiştiriliyor ya da kalıcı hale getiriliyor. En son beta sürümlerinden olan 2.18.106 ve 2.18.110 arasında bir sürüme sahipsen silinen fotoğrafları geri getirebilirsin. Bunun için:

1-Resmin silindiği WhatsApp sohbet ekranını aç.

2-Gönderilme anına kadar çık.

3-İçeriği tekrar indirmek isteyip istemediğiniz sorulacaktır. Silinmiş resmi kurtarabilirsin.

Beta Sürümlerini buradan kontrol edebilirsin.

Otomatik Yedeklemelerden Resimleri Kurtarma

Başvuracağınız bir başka yöntem ise son olarak yapılan otomatik yedeklemeleri geri yüklemek olacak. Ancak burada hatırlatalım ki bu şekilde ancak son 7 gün içerisindeki veriler geri yüklenir. Peki, bunu nasıl yapacaksın?

1-Cihazından WhatsApp uygulamasını kaldır

2-Play Store’dan veya APK olarak WhatsApp’ı yeniden kur.

3-Hesabına bağlanmak için giriş ekranını açtığında mümkün olan WhatsApp yedeğinin tekrar yüklenmesi için Geri Yükle’ye tıkla. Sohbet ekranına döndüğünde belki de resmi orada bulacaksın.

Görseller 2 - WhatsApp: Androidinde Videolarını GIF'e Dönüştür!

 

Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesaj gönderebilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet edebilir ve arkadaşlarına videolar, resimler, sesli mesajlar gönderebilirsin. Yüzlerce ifade kullanabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…