Dünya Bisiklet Günü: Strava Cycling, SpeedView Gibi En İyi Bisiklet Uygulamaları

image of dunya bisiklet gunu strava cycling speedview gibi en iyi bisiklet uygulamalari

19 Nisan Dünya Bisiklet Günü olarak kutlanmakta. Bugüne özel, bisiklet severler için en iyi 5 Android bisiklet uygulamasını bir araya getirdik.

Giderek kirlenen dünyada çevreyi ve sağlığını düşünen insanlar, fosil yakıt yakan araçları bırakmakta ve bisikletleri tercih etmekte. Bisiklet hem çevre hem de sağlık dostu bir araç. Sağlıklı bir yaşam ve spor amacıyla bisikleti tercih eden pek çok insan var. Bisiklet sürüş keyfini artıracak ve spor yapmanı kolaylaştıracak uygulamaları bu yazımızda ele aldık.

Bisiklet ve bisiklet sürme konusunda pek çok uygulama Play Store’da yerini almış durumda. Biz burada, hızını gösteren, kat ettiğin mesafeyi, yaktığın kaloriyi, takip edeceğin yolu, harita üzerinde sürüş rotanı gösterebilen, bunları kaydedebilen ve daha fazlasını yapabilen en iyi 5 bisiklet uygulamasını bir araya getirdik.

Adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Map My Ride GPS Cycling Riding

    Map My Ride GPS Cycling Riding

    GPS kullanarak rotanı takip edip kayıt altına alabileceğin Map My Ride GPS Cycling and Riding ile yaktığın kaloriyi, mesafeyi, hızını, süreyi takip edebilir, arkadaşlarınla grup kurup bunları paylaşabilir ve tatlı bir rekabete başlayabilirsin.

  2. Strava Running and Cycling GPS

    Strava Running and Cycling GPS

    Strava Cycling tüm bisiklet sürüşünü kaydeder ve performansınla ilgili detaylı istatistikler sağlar. Farklı yerlerde bisiklet keyfini yaşaman için seçenekler önerir. Diğer kullanıcılarla temas kurabilir ve yarışabilirsin. Yorum yapabilirsin.

  3. SpeedView: GPS Speedometer

    SpeedView: GPS Speedometer

    SpeedView, hızını ölçmek ve için ideal bir araçtır. Telefonun GPS’inden yararlanarak ortalama ve maksimum hızlarını gösterir. Hız verini görsel grafikler şeklinde belirli aralıklarla gösterir. Rotalar için hız limiti koyabilirsin.

  4. GPS Navigasyon ve Harita Sygic

    GPS Navigasyon ve Harita Sygic

    Sygic: Gps Navigasyon, sesli bir şekilde yol tarifleri yapıyor. Bisiklet sürüşü esnasında, trafik durumu, bulunan cadde ve sokak isimleri gibi bilgileri sesli olarak aktarıyor. Pusula destekli bir yön bulucuya sahip. Kaybolma şansın neredeyse yok.

  5. Endomondo Koşu Bisiklet Fitnes

    Endomondo Koşu Bisiklet Fitnes

    Endomondo yalnızca bisiklet için değil koşu, yürüyüş gibi diğer sporlar için de ideal. Detaylı süre, mesafe, hız kayıtları tutar. Etkileşimlidir, Facebook’ta gelişim durumunu paylaşabilirsin. Bir müzik listesi oluşturup spor yaparken dinleyebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…