CM Launcher, Microsoft Launcher Gibi 2018’in En İyi Başlatıcıları

image of cm launcher, microsoft launcher gibi 2018’in en iyi baslaticilari

Android’in özgür dünyasını özelleştirmeyi seviyorsan 2018’in en iyi başlatıcıları bu yazıda. Göz atmadan cihazını kişiselleştirme!

Android deneyimimizin bir parçası olarak başlatıcılar uzun bir zamandır hayatımızda yer edinmiş durumdalar. Eğer cihazının ekran görüntüsünü, menülerini beğenmiyor ya da onlardan sıkıldıysan bir uygulama indirerek basitçe tüm bunları değiştirebilirsin. Hiç şüphe yok ki Android başlatıcılar diğer uygulamaların aksine çok daha çeşitli özellikler sunmakta ve bunlar sayesinde çok şaşırtıcı şeyler yapılabilmekte.

Genel olarak bakıldığında pek çok üretici cihazlarını özelleştirmek için ana ekranı ve menüleri kapsayan arayüzler tasarlamakta. Bu arayüzleri daha da kişiselleştirmek isteyenler yukarıda bahsettiğimiz uygulamalara yani başlatıcılara başvuruyor. Telefonun temasını, menü işleyiş ve geçişlerini, duvar kağıtlarını, kilit ekranını değiştirebilen bu uygulamalara göz atalım. İşte, 2018’in en iyi başlatıcıları bu listede!

Adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Nova Launcher

    Nova Launcher

    Pek çok özelleştirme imkanı sunan Nova Launcher ile cihazına yeni hava katacaksın. Birbirinden ilginç ikonlar, temalar, duvar kağıtları barındıran uygulama sürekli güncellenmekte ve gelişmekte. Eski görünümleri yedekleme ve geri alma şansı da sunuyor.

  2. Microsoft Launcher

    Microsoft Launcher

    Takvim, e-mail, yapılacaklar listesi gibi pek çok Microsoft hizmeti ile entegrasyon imkanı sağlayan Microsoft Launcher, Microsoft tabanlı bilgisayarlar ile de uyumlu çalışıyor. Jest kontrolü ve özelleştirme imkanı da sağlıyor. Bilgisayar uyumu arayanlar için ideal.

  3. Evie Launcher

    Evie Launcher

    Az yer kaplayan ve hızlı Evie Launcher eşsiz özelliklere sahip. Pixel Launcher tarzı ekranın altından yukarı kaydırılan uygulama çekmecesi kullanıyor. İkon paketlerini destekliyor. Dock barsız modu da mevcut. Okunmadı rozetleri, widget özelleştirme ve daha fazlasını vadediyor.

  4. GO Başlatıcı EX:Tema&D.Kağıdı

    GO Başlatıcı EX:Tema&D.Kağıdı

    Go Launcher EX ile mobil cihazının görünümünü tamamen özelleştirebilirsin. Güncel ve yüksek çözünürlüklü temalar, popup ikonlar sunar. Jest desteğinin yanı sıra widget ve hareket seçenekleri oldukça fazla. Sistem iyileştirmelerini de içinde barındıyor.

  5. CM Launcher 3D-Duvar Kağıdı

    CM Launcher 3D-Duvar Kağıdı

    Clean Master tarafından geliştirilen CM Launcher cihazın performansını iyileştirmeyi ve önyüklemeyi hızlandırmayı vaat ediyor. Kullanımı kolay ve basit hale getiren kullanıcının alışkanlıklarına göre otomatik olarak düzenlenmiş akıllı klasörlere sahip bir başlatıcı.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…