Emoticons for WhatsApp, Popular Stickers Gibi En İyi WhatsApp İfade Uygulamaları

image of emoticons for whatsapp popular stickers gibi en iyi whatsapp ifade uygulamalari

WhatsApp’ta mesajlaşırken kendini, ifadeleri kullanarak anlatmayı seviyorsan işte sana en iyi WhatsApp ifade uygulamaları! Göz atmayı unutma!

İfadeler yani emoticons bize gelişen teknolojinin sevimli kolaylıkları. Anlık mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla özellikle WhatsApp’la sohbet ederken kendi duygularımızı kısa yoldan anlatmak için ifadeleri sıklıkla kullanıyoruz. Masaüstü mesajlaşma programları ile hayatımıza giren ifadeler, mobil cihazlarla giderek yeni boyutlar kazanmakta. Önceleri sadece karakter ya da sembollerle yapılabilen ifadeler şimdi artık resimli, daha sevimli ve kolay tanınabilir durumda.

Yüz ifadelerimizi karşı tarafa kısa yoldan aktarmamıza yarayan emoticons yani ifadeler bugün sayı itibariyle giderek fazlalaşmakta. WhatsApp’ta ifadeleri sıklıkla kullanıyorsan burada bahsedeceğimiz uygulamalar çok işine yarayacak. Bu uygulamalar sayesinde daha zengin ifade ve etiket kütüphanesine sahip olabileceksin. Bu uygulamaları indirip kurman yeterli olacak.

WhatsApp İfadeler Nasıl Kullanılır?

Screenshot_20180402-090853_a

1-WhatsApp sohbet ekranını aç.

2- Gülen yüz simgesine dokun açılan pencereden istediğini seç.

3-Bazı ifadelerin üzerine uzun süre dokunarak istediğin tonu da belirleyebilirsin.

Listemize göz atarak bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Emoticons for whatsapp

    Emoticons for whatsapp

    Daha eğlenceli ifadeler vaat eden Emoticons For WhatsApp ile pek çok komik yeni ifadeyi sohbetlerine taşıyabilirsin. Yalnızca uygulamayı açıp beğendiğin ifadeyi seçip göndermen yeterli olacak.

  2. Emoji HD Talking Stickers

    Emoji HD Talking Stickers

    5000’den fazla ifade ve etiket arasından seçim yapabileceğin Emoji HD Talking Stickers ile sohbetlerine eğlence katacaksın. Yüksek kaliteli ifadeler ile arkadaşlarını tek dokunuşla paylaşarak şaşırtabilirsin.

  3. WhatsApp İfadeler

    WhatsApp İfadeler

    Birbirinden sevimli ifadeleri bulabileceğin WhatsApp İfadeler sayesinde sohbetlerin daha renkli hale gelecek. İstediğin ifadeyi seç ve paylaş !Dilersen kaydedebilirsin de. Yeni ifadeleri de takip edebilir ve ekleyebilirsin.

  4. Stickers For Whatsapp

    Stickers For Whatsapp

    Birçok dili destekleyen çıkartmalar ile sohbetlerini renklendir. Stickers For WhatsApp birbirinden havalı pek çok etiket seçeneği sunuyor. Yazmak yerine bırak etiketler senin yerine söylesin! Hem eğlen hem yazışman kolaylaşsın.

  5. Popular Stickers

    Popular Stickers

    Pek çok günlük mesajını senin yerine söyleyebilecek komik ifadelere ve etiketlere sahip Popular Stickers ile sohbetlerin neşelensin. Tek dokunuşla paylaşabilir, etiketlere kendi yazılarını da ekleyebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…