Uluslararası Frankofon Günü: Kolayca Fransızca Öğrenmek İçin En İyi 5 Uygulama

uluslararasi frankofon gunu kolayca fransizca ogrenmek icin en iyi 5 uygulama

Fransızca öğrenmek istiyorsun ama bir türlü başaramadın mı? İşte Fransızca öğrenmeni ve konuşmanı kolaylaştıracak en iyi 5 uygulama. Listemize göz at.

Fransızca uluslararası geçerliği olan yaygın bir dil. Günümüzde 370 milyon Fransızca konuşan insan var. Bu insanlarla ortak bir payda oluşturmak, Fransız dili ve kültürüne katkı sağlamak amacıyla 20 Mart 1970 Nijer’de Fransızca Konuşanlar Günü kutlanmaya başlandı. Frankofon ya da Francophonie Fransızca konuşanlar anlamına gelmektedir. İlerleyen yıllarda Birleşmiş Milletlerin katkıları ve Fransızca konuşulan ülkelerin desteğiyle 20 Mart uluslararası bir boyut kazandı ve artık Uluslararası Frankofon Günü olarak kutlanmaktadır.

Biz de bugüne anlam katmak adına Fransızca öğrenmek isteyenlere ya da konuşmakta güçlük çekenlere yardımcı olmak istedik. Fransızca öğrenmeyi kolaylaştıracak Android’deki en iyi 5 uygulamayı bir araya getirdik.

Fransızca öğrenmek istiyor ama nereden başlayacağını bilmiyorsan ya da desteğe ihtiyacın varsa bu uygulamalara göz atmanı şiddetle tavsiye ederiz.

Adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Learn French with MosaLingua

    Learn French with MosaLingua

    Basit ve etkili olan MosaLigua ile Fransızca günlük hayatta çok yararlı olacak ifadeleri öğrenebilirsin. Birkaç seviyeden oluşan, geniş kelime dağarcığı ile telaffuzunun düzeltilmesi için kategorilere ayrılmıştır. İnternet bağlantısı olmadan da kullanılabilirsin.

  2. Learn Languages: Rosetta Stone

    Learn Languages: Rosetta Stone

    Oldukça popüler olan dil öğretme metoduyla Rosetta Stone Fransızca öğrenmene yardımcı olacaktır. Bir bebeğin dili öğrendiği gibi kelimelerden cümlelere, ifadelere ve daha karmaşık yapılara doğru dilini geliştireceksin. Daha fazla Fransızca öğrenmen için uygulama da Fransızca olacak.

  3. Dilleri Öğrenin - busuu

    Dilleri Öğrenin – busuu

    Fransızca ve diğer dilleri öğrenmede bir lider olan sanal dil öğrenme topluluğu Busuu, kelime bilgisi, diyaloglar ve interaktif testlerden oluşmaktadır. Sunduğu topluluğa erişerek, günlük işlerde gerekli 150’nin üzerinde konu ile Fransızca öğreneceksin. Hatalarını da düzeltebileceksin.

  4. Learn French with Babbel

    Learn French with Babbel

    Fransızca’yı az ya da çok bilsen de seçkin dersler, telaffuz çalışmaları, tekrarlar sayesinde Babbel ile dil becerilerini geliştirebilirsin. Seviyene uygun eğlenceli ders içerikleri ile hem kolayca Fransızca öğrenecek hem de keyifli dakikalar geçireceksin. Günlük kısa süreli çalışmaları çok seveceksin.

  5. Fransızca Öğrenin

    Fransızca Öğrenin

    Günlük ücretsiz dersler ile Fransızca Öğrenin sana çok yardımcı olacak. Temel kelimeleri hatırlayarak başlayacak cümlelerle devam edeceksin. Günlük yeni dersler ile kolay ve hızlı bir şekilde dil becerilerini geliştirecek, telaffuzunu düzeltecek, konuşmanı hızlandıracaksın.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…