Radiogram, Cortana For Android Gibi Şubat Ayının En İyi Uygulamaları

image of radiogram, cortana for android gibi subat ayinin en iyi uygulamalari

Şubat ayında bize kışı unutturacak uygulamalar hayatımıza girdi. Şubat ayının en iyi 5 uygulamasını derlediğimiz bu yazımıza göz atmayı unutma!

Uzun soğuk kış gecelerinde elinden telefonu düşürmeyenlerden misin? Şubat ayında da Android için geliştirilen birbirinden ilginç uygulamalar yazılım dünyasında yerini aldı. Bu uygulamalar mobil alışkanlıklarımızı keyifli ve kolay hale getirirken mobil cihazlara olan bağımlılığımızı da artırıyor.

Şubat ayının en iyi uygulamaları arasına farklı kategorilerden uygulamaları derlemeye çalıştık. Her yerde müzik dinlemenin keyfine varacağın, işlerini düzenlemene yardım edecek, İnternet’te özgürce dolaşmanı sağlayacak, seni gerçek hayata daha fazla döndürecek, fotoğraflarına sihirli dokunuşlar ekleyeceğin uygulamaları bir araya getirdik.

Şubat ayının en iyi 5 uygulamasını bulacağın listemizi göz ardı etme. Gündemden de geri kalmak istemiyorsan bu uygulamaları denemelisin.

Yazımızda adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Radiogram - Ad Free Radio

    Radiogram – Ad Free Radio

    Bıktırıcı reklamlar olmadan radyo istasyonlarını dinlemek istiyorsan Radiogram tam sana göre. Uygulama yüksek ses kalitesi, hızı, basit arayüzü, binlerce radyo kanalı, Bluetooth ile arabada dinleyebilme imkanı ile öne çıkıyor.

  2. Cortana for Android

    Cortana for Android

    Microsof’un geliştirdiği bir asistan uygulaması olan Cortona ile önemli etkinlikleri, toplantıları ve diğer aktiviteleri takviminle ve e-mailinle eşleştirebilirsin. Konumuna, takvimine, e-mailine ve kişi listene göre sana uyarılar gönderebiliyor.

  3. VPN Internet Bedava Sinirsiz, IP Adresi Değiştirme

    VPN Internet Bedava Sinirsiz, IP Adresi Değiştirme

    Erişemediğin web siteleri veya uygulamalar varsa VPN İnternet Bedava, sunduğu ücretsiz proxy, IP düzenleme hizmeti ile bu sınırları kaldıracak. WiFi’ni geliştirecek hizmetler de mevcut. Gizliliğin ihlal edilmeden özgürce her türlü siteyi gezebilirsin.

  4. vimage

    vimage

    Vimage ile fotoğraflarınla kendi mini kliplerini oluşturabilirsin. GIF’lerde olduğu gibi fotoğraflarına hareket katabilirsin. Döndürme, maskeleme, terse çevirme, parlaklık, doygunluk, saydamlık ve kontrast gibi birçok düzenleme ve efekte sahip.

  5. THRIVE

    THRIVE

    THRIVE‘i kullanarak sanal hayatla bağını kopar. Sevdiklerinle yüz yüze görüş. Bildirimleri, çağrıları ve SMSleri engellemek için “Thrive” ve “Super Thrive” şeklinde iki modu var. Kendi VIP listeni yaratabilir ve bu listeyi engellemeyebilirsin.

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…

TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?
TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?

İzlediğin ve hoşuna giden bir ürünü anında satın almak ister misin? TikTok Shop ile artık bu mümkün. Videosunu izlediğin bir ürünü başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok’tan satın alabilirsin. Platformun bu alışveriş özelliği hakkında bilgi almak için okumaya devam et! …

Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?

Paylaştığın videoyu kimlerin izlediğini merak mı ediyorsun? Popüler sosyal ağ Instagram video izleyenleri görme seçeneğine sahip mi? Alternatif yolu var mı? Uygulama videolarla ilgili ne tür istatistikler paylaşıyor hepsi bu rehberde. Detayları keşfetmek için okumaya devam et…

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…