Free Adblocker Browser, Brave Browser Gibi En İyi Reklam Engelleme Uygulamaları

image of free adblocker browser brave browser gibi en iyi reklam engelleme uygulamalari

Reklamları görmekten sıkıldınız mı? Reklamları engellemek için en iyi Android uygulamaları neler bu yazımızda inceliyoruz. Reklamları engelleyen bu uygulamalardan işte en iyi 5 tanesi.

Reklam, ürünlerini tanıtmak, geniş kitlelere ulaştırmak isteyenlerin yegane yolu. Aynı zamanda pek çok web sitesinin ve uygulamanın da ayakta kalabilmesi için reklam gelirine ihtiyacı var. Dengeli yerleştirilmiş reklamlar her ne kadar tolere edilebilse de karşımıza çıkan reklamlar çoğu zaman canımızı sıkıyor.

Mobil cihazımızla İnternet’te dolaşmaya başladığımızda karşılaştığımız reklamlar sayfayı kaplamakta ya da belli bir süre beklemek zorunda kalmaktayız. Bu da kimi zaman sıkıcı bir hal almakta. Daha hızlı ve keyifli bir sörf için bu reklamları engellemenin bir yolu var. Reklam engelleyici uygulamalar Play Store’da yerini almış durumda.

En iyi 5 Android reklam engelleyiciyi bir araya getirdiğimiz listemizdeki uygulamaları kullanarak, reklam bombardımanından kurtulabilirsiniz. Android deneyiminizi artıracak, sayfa açılışlarını hızlandıracak, sistem tüketimini azaltacak reklam engelleme uygulamalarına bakalım.

Konu ettiğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Free Adblocker Browser

    Free Adblocker Browser

    Free Adblocker Browser reklam engelleme konusunda sağlam bir seçim olacaktır. Web keyfini azaltan pop-up reklamları rahatlıkla engelleyebiliyor. Tercihlerini anlamaya çalışan gizli izleyicileri de durdurabiliyor. Sinir bozucu özel reklamları ister banner ve ister video olsun kapatabiliyor.

  2. Android için Adblock Tarayıcı

    Android için Adblock Tarayıcı

    Reklamlar tarafından rahatsız edilmeden gönül rahatlığıyla İnternet’te sörf yapabilirsin. Tamamen açık kaynak kodlu Android için Adblock Tarayıcı kolay bir arayüze sahip. Gizliliğini koruyor sayfaların daha hızlı yüklenmesini ve pil tasarrufu sağlıyor ancak uygulamalara ait reklamlarını engellemiyor.

  3. Adblock Fast

    Adblock Fast

    Adından da anlaşılacağı üzere Adblock Fast reklamları hızlı bir şekilde engelliyor. Daha az CPU ve hafıza kullanımına sahip. Hafızada az yer kaplıyor. Reklamları tamamen engelliyor, kabul edilebilir reklamların olduğu beyaz listesi bulunmuyor. Hızlı çünkü çok fazla reklam filtreleme kuralı yok.

  4. Brave Browser: Fast AdBlock

    Brave Browser: Fast AdBlock

    Android‘inde kolayca ve güvenli bir şekilde İnternette gezinmek için fırsat sunan Brave Browser açık kaynak kodlu. Tarayıcı pop-up reklamları ve üçüncü taraf çerezleri engeller, pil ömrünü uzatır ve izlenmeni engeller. Kredi kartı gibi önemli bilgilerini saklar, malware’e karşı koruma sağlar.

  5. Opera Mini beta web tarayıcı

    Opera Mini beta web tarayıcı

    Son uygulamamız ise Opera Mini, Opera’yı popüler yapan özellikleri koruyan daha hafif ve yeni bir arayüz ve özellikler ile karşımızda. Basitce yapılabilecek ayarlarla ya da tek dokunuş ile kolayca reklamları engelleyebiliyor. Sayfaları oldukça hızlı yüklüyor. Gizliliğini korumaya özen gösteriyor.

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…

TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?
TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?

İzlediğin ve hoşuna giden bir ürünü anında satın almak ister misin? TikTok Shop ile artık bu mümkün. Videosunu izlediğin bir ürünü başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok’tan satın alabilirsin. Platformun bu alışveriş özelliği hakkında bilgi almak için okumaya devam et! …

Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?

Paylaştığın videoyu kimlerin izlediğini merak mı ediyorsun? Popüler sosyal ağ Instagram video izleyenleri görme seçeneğine sahip mi? Alternatif yolu var mı? Uygulama videolarla ilgili ne tür istatistikler paylaşıyor hepsi bu rehberde. Detayları keşfetmek için okumaya devam et…

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…