Ücretsiz Filmleri ve Dizileri İzlemek İçin En İyi Android Uygulamaları

ucretsiz filmleri ve dizileri izlemek icin en iyi android uygulamalari

Çevrimiçi ücretsiz izleyebileceğin sayısız film ve dizi var. Ücretsiz filmleri ve dizileri izlemek için en iyi Android uygulamalar hangileri biliyor musun? Film ve dizi izlemekten büyük keyif alıyorsan bu yazımızdan da keyif alacaksın.

Film ve dizi izlemek vazgeçilmez bir eğlencen, bütçen sınırlı ve tercihin ücretsiz film ve dizilerden yana ise işini kolaylaştıracak Android uygulamalarını bir araya getirdik. Bu uygulamalar ile her an her yerde film ve dizi izlemenin keyfini yaşayabilirsin.

Bu uygulamaları Android TV’ne, oyun konsoluna, tabletine ya da akıllı telefonuna yükleyerek para ödemeden film ve dizi izleyebilirsin. Üstelik bu uygulamaların birçoğu büyük bir arşive de sahip. Bazı uygulamalar filmleri indirip çevrimdışı izlemene de olanak sağlıyor. Bu uygulamaların bir başka avantajı ise HTML5 yayın akışını destekledikleri için Adobe Flash Player’a ihtiyaç duymamaları. Bu da kullanılabilecek Android cihaz yelpazesini genişletmekte. Ücretsiz filmleri ve dizileri izlemek için en iyi Android uygulamalarını aşağıda bulabilirsin. Tavsiyemiz bu uygulamaları denemen.

Konu ettiğimiz uygulamaları sayfamızdan idirebilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. VUDU Movies and TV

    VUDU Movies and TV

    Oldukça keyif alarak izleyebileceğin binlerce ücretsiz dizi ve film VUDU Movies and TV uygulaması ile geliyor. Aynı zamanda yüzbinlerce filmi ve diziyi kiralama ve satın alama fırsatı sunuyor. Android TV’de rahatlıkla çalışabiliyor.

  2. Viewster – Anime & Fandom TV

    Viewster – Anime & Fandom TV

    Android cihazında ücretsiz bir şekilde film, dizi ve anime için Viewster’i kullanabilirsin. Sunulan içerikler lisanslı ve izinlidir. Kayıt olmana gerek yok. Anime klasiklerini ve yeni bölümleri de takip edebilirsin.

  3. Free Movies

    Free Movies

    5000’nin üzerinde ücretsiz film ve diziyi bulabileceğin Free Movies’i Android cihazlarında rahatlıkla kullanabilirsin. HTML5 yayın desteği sunduğu için Flash Player’a gerek yok. Bütün içerik İnternet’te arşivlenmiş durumda.

  4. Flipps – Movies, Music & News

    Flipps – Movies, Music & News

    Banner reklam olmaksızın HD 100’den fazla kanalı izleyebileceğin Flipps, akıllı TV’lerde rahatlıkla çalışıyor. Kategoriler, türler arasında arama yapabilir, her yerde TV izleyebilirsin. Müzik kanallarını da desteklemektedir.

  5. Crackle - Movies & TV

    Crackle – Movies & TV

    Herhangi bir ücrete veya kayda gerek olmadan aylık olarak güncellenen içeriği ile Crackle sana Hollywood’un en beğenilen dizi ve filmlerini izleme imkanı sunuyor. Sadece WiFi seçeneği ile tam bir veri dostu.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…