Harry Potter: Hogwarts Mystery, Knife Hit Gibi Ocak Ayının En İyi 5 Oyunu

harry potter hogwarts mystery knife hit gibi ocak ayinin en iyi 5 oyunu

Yeni yılda Ocak ayında da oyun oynamaktan vazgeçmedin. İşte sana Ocak ayının en iyi 5 oyunu. Bu listeye göz atmadan geçme, pişman olmayacaksın. Sen de bu ay en çok indirilen ve beğenilen 5 oyunun ne olduğunu merak ediyorsan yanıtı burada bulacaksın.

Play Store’da Ocak ayında da yeni oyunlar yer aldı. Android cihazlar için geliştirilen bu oyunlardan kimisi kolay oynanıyor ama bağımlılık yapıyor. Kimisi senaryosu ya da grafikleri ile göz dolduruyor. Bir süper kahraman olabiliyor, çılgınca araba sürebiliyorsun. Elmaları daha önce hiç böyle dilimlememişsindir. Ocak ayının en iyi oyunlarından 5 tanesini inceledik ama biliyoruz ki sıralanacak daha bir sürü oyun var.

Ocak ayının popüler oyunlarından henüz denemediklerin varsa aşağıda bulabilirsin. Bu oyunları keşfederek bu eğlence tufanına sen de katıl.

Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Harry Potter: Hogwarts Mystery

    Harry Potter: Hogwarts Mystery

    Bu oyun Harry Potter tutkunlarına hitap ediyor. Harry Potter: Hogwarts Mystery’de kendi maceranı yaşayacaksın. Gizemli Hogwarts Kalesi’nde görülmemiş odaları ve gizemleri bulacaksın. Sihir eğitimi alacak keyifli dakikalar geçireceksin. Yeni karakterler açabilir, avatarını özelleştirebilirsin.

  2. Knife Hit

    Knife Hit

    Sade grafikleri ile keyifli vakit geçirebileceğin bir oyun. Knife Hit oyununda bıçağını dönen bir kütüğü parçalamak ve elmayı dilimlemek için atıyorsun. Her 5 aşamada bir ustayı yenerek yeni bıçaklar kazanabilirsin. Çivileri ve diğer bıçakları vurmamaya dikkat etmelisin. Bıçakların efendisi ol!

  3. Drag Sim 2018

    Drag Sim 2018

    Drag Sim 2018 ile gerçekçi bir sürüş keyfi yaşayabilir ve drag yarışlarına katılabilirsin. Birbirinden iyi 70 göz kamaştırıcı arabadan birini seçebilirsin. Gruplar oluşturarak yarışlar yapabilirsin. Arabaların görünümlerini özelleştirebilir, manuel veya otomatik viteste araba kullanabilirsin. Asfalta adını yaz.

  4. Roller Coaster

    Roller Coaster

    Her ne kadar basitmiş gibi görünse de oldukça zorlu etaplardan oluşan Roller Coaster ile keyifli dakikalar geçireceksin. İnişli çıkışlı sürprizler ile dolu bu yolda topu ne kadar götürebileceksin? Topu kara deliklere düşürmeden ilerlet, engelleri aş, hedefleri vur ve puanları topla. Reflekslerine güveniyor musun?

  5. DC UNCHAINED

    DC UNCHAINED

    DC Unchained ise dünyanın kaderi için mücadele edeceğin görselliğin bol olduğu bir oyun. Sevdiğin süper kahramanlardan, Batman, Superman gibi birinin yerine geçecek ve DC çizgi romanlarındaki karakterlerle savaşacak, kendini hikâyenin içinde bulacaksın. İsterken Joker gibi kötü adamlardan birini de seçebilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …