Blue Mail, myMail Gibi Kullanabileceğin En İyi 5 E-Posta Uygulaması

image of blue mail, mymail gibi kullanabilecegin en iyi 5 e-posta uygulamasi

Android’de e-postaları okumak, göndermek ve düzenlemek için kullanabileceğin güvenli bir uygulama mı arıyorsun? En iyi e-posta uygulamaları hangileri bakalım.

E-posta İnternet’te en eski ve en çok kullanılan iletişim araçlarından biridir. Günümüzde her ne kadar çevrimiçi iletişim araçlarının çeşitliği artsa da e-posta hala geçerliğini devam ettirmektedir. Tek bir e-posta hesabına sahip olmak yeterli olabilir. Ancak iş ya da başka nedenlerden dolayı birden fazla e-posta hesabını kullanman da gerekebilir.

E-posta hizmeti alabileceğin pek çok servis sağlayıcı günümüzde mevcut. Hatta mobil cihazlarımızın birçoğu hazır kurulu e-posta uygulamalarıyla geliyor. Ancak tek bir e-posta hesabını kontrol edebildiğin ya da yerleşik uygulamaları kullanmaktan sıkıldıysan kullanmaktan keyif alacağın e-posta uygulamalarını bir araya getirdik.

Mobil cihazlara yüklü gelen Gmail dışında farklı e-posta hesaplarını da yönetebileceğin en iyi uygulamaları derledik. Örneğin bir Hotmail hesabı için kullanmak zorunda olduğun Outlook uygulamasına alternatif uygulamalardan en iyi 5 tanesine yazımızda yer verdik.

Bu uygulamalara göz atalım. Adı geçen uygulamarın indirme linklerini sayfamızda bulabilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Blue Mail - Email Mailbox

    Blue Mail – Email Mailbox

    Populer Blue Mail uygulaması ile Gmail, Outlook, Yahoo, Office365 gibi tanınmış istemcileri desteklemektedir. POP3, IMAP gibi hesapları da yapılandırabilirsin. Tek elden çoklu e-posta hesabı yönetebilir, bildirimlerini bu e-postalara göre düzenleyebilirsin. Android Wear ile uyumlu çalışıyor.

  2. Inbox by Gmail

    Inbox by Gmail

    Google’ın geliştirdiği Inbox by Gmail yalnızca Gmail hesaplarıyla çalışıyor fakat gelişmiş özelliklere sahip. E-postalarını açmadan içeriğine göz atabilir, resimlere bakabilir, rezervasyonlarını kontrol edebilir, check-in yaptırabilirsin. Hatırlatıcılar düzenleyebilir, sohbetlerini ve yapılacaklar listeni takip edebilirsin.

  3. K-9 Mail

    K-9 Mail

    Tamamen ücretsiz, açık kaynak kodlu K-9 Mail uzun zamandır hizmet veren bir uygulama. Exchange 2003/2007, POP3 ve IMAP destekler. Çok hızlı olmasa da oldukça işlevsel ve az yer kaplar. Çoklu hesap kullanımı, arama yapabilme, bayraklama ve imzalama özellikleri sunmaktadır.

  4. myMail – Posta Mynet, Gmail…

    myMail – Posta Mynet, Gmail…

    Tüm hesaplarını bir çatı altında toplayabileceğin myMail, Hotmail, Gmail, Yahoo gibi popüler istemcileri ve POP3, STMP’yi de destekler. Kullanımı kolay basit ve şık bir arayüze sahip. İmza ve dosya eklemek oldukça kolay. E-posta servisi my.com için ana istemcidir. Ön izleme imkanı da var.

  5. Email TypeApp - Mail & Calendar - grátis

    Email TypeApp – Mail & Calendar – grátis

    Birden fazla e-posta hesabını tek bir gelen kutusunda yönetmeni sağlayan TypeApp oldukça çekici bir tasarıma sahip aynı zamanda çok işlevsel. Gmail, Yahoo, AOL, Office 365, Hotmail gibi piyasadaki başlıca tüm e-posta servisleri ile uyumludur. IMAP, POP3 e-postalarını da destekler.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…