Android’de Çoklu Hesap Kullanmak için Uygulamalar Nasıl Klonlanır?

android de coklu hesap kullanmak icin uygulamalar nasil klonlanir

Android cihazlarda çoklu hesap kullanmak mümkün mü? Çoklu hesap kullanmak için uygulamalar nasıl klonlanır? Merak edilen sorulara cevap arıyoruz. İşini kolaylaştıracak çözüm burada.

Android tek cihazda bir hesapla uygulamaların kullanılmasına izin veriyor. Her ne kadar çift sim kartlı telefonlar piyasa da olsa da sorun yine de devam ediyor. Yani Facebook’u, Instagram’ı ya da WhatsApp’ı tek hesapla kullanmak zorunda kalıyoruz. Örneğin işin gereği birden fazla yönetmen gereken Instagram ya da e-posta hesabı varsa ne yapacaksın? Bu yazımızda bunu açıklayacağız.

Uygulamalar için çoklu hesap, diğer bir ifadeyle, birden fazla hesap ile uygulamalarını kullanabilirsin. Çözüm yine Android için geliştirilmiş uygulamalardan geliyor. Oturumu kapatmak zorunda kalmadan farklı bir hesapla oturum açabilir aynı anda iki Twitter hesabını kullanabilirsin. Root işlemi de yapmak zorunda değilsin.

Çoklu Hesap Kullanımı için Klonlama

Çoklu hesap kullanımı için en iyi çözümlerden biri bu uygulamaları klonlamaktır. Bir cihaza uygulamamın yalnızca bir kere kurulabildiğini hatırlatalım. Klonlama sayesinde bu uygulamaları birden fazla hesapla kullanabilir, çevrimiçi güncellemeleri alabilir, tek donuşla hesapları kapatmadan geçiş yapabilirsin. Seçili hesapla ilgili güncellemeleri alacağını, özellikle telefon numarası zorunlu olan bazı uygulamalarda, unutma.

Parallel Space Nasıl Kullanılır

Uygulamayı Play Store’dan indirip kurmalısın. Daha sonra ise uygulamayı başlatıyoruz.

Cihazımızdaki yüklü uygulamaların listesi çıkacak. Klonlamak istediğimiz uygulamaları seçiyoruz.

Screenshot_20180121-225943_a

Parallel Space’e Ekleyin’e tıklıyoruz.

Screenshot_20180121-230014_b

Daha sonra Parallel Space masaüstüne uygulamalar eklenecektir. Bu uygulamaları tıklayarak yeni hesapla kurulmasını sağladıktan sonra buradan geçiş yapabilirsin.

Parallel Space masaüstünde ‘Uygulama Ekle’ye tıklayarak yeni uygulama ekleyebilir ya da özel seçenekler uygulayabilirsin.

Şimdi diğer uygulamalardan da bahsedelim. Adı geçen uygulamarın indirme linklerini sayfamızda bulabilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. App Cloner

    App Cloner

    App Cloner biraz seçici bir uygulama. WhatsApp, Viber gibi bazı uygulamaları çalıştırmıyor. Klonlanmış uygulamanın adını, simge rengini değiştirebilir, şifre koyabilirsin. Twitter, Skype gibi sosyal ağları destekliyor.

  2. 2Face - Multi Accounts

    2Face – Multi Accounts

    2Face oldukça sade ve hızlı bir uygulama ayrıca pil dostu. Tek bir dokunuşla hesaplar arası geçiş imkanı sağlıyor. Hesaplarınla ilgili eşzamanlı bildirimler alabilirsin. Klonlar için ayrı depolama alanı sunuyor.

  3. 2Accounts: Multi User Switch

    2Accounts: Multi User Switch

    2Accounts oldukça başarılı bir klonlama uygulaması. Klonlar için yeni bir simge oluşturmaz. Klonlanmış uygulamaya erişmek için 2Accounts’u başlatman gerekli. Oyunları ve sosyal ağları destekliyor.

  4. Parallel Space-Çoklu hesap

    Parallel Space-Çoklu hesap

    Parallel Space basit ve kullanımı kolay. Güçlü sanal motoru sayesinde uygulamaları sorunsuz çalıştırıyor. Farklı hesaplardan birden fazla resim ve video paylaşabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…