µTorrent, BitTorrent Gibi En İyi 5 Android Torrent Uygulaması ve İndirici

image of µtorrent bittorrent gibi en iyi 5 android torrent uygulamasi ve indirici

Android’de torrent dosyalarını paylaşmak ve indirmek ister misin? En iyi Android torrent uygulamaları ve indiriciler hangileri bu yazımızda inceliyoruz.

Her ne kadar yasallığı noktasında tartışmalar devam etse de torrent hala revaçta. Üstelik artık yasal paylaşımlarda bulunan pek çok paylaşımcı da mevcut. Büyük çapta dosya paylaşımına izin vermesi, indirme hızı konusunda gösterdiği başarı nedeniyle artık tercih edilen bir sistem. Merkezi bir sunucuya bağlı kalmadan parçalara bölünmüş bir paylaşım üzerine kurulu olması tercih edilme nedenlerinden bir tanesi.

Bu kolaylık Android’e taşınmış durumda. Android cihazlarınızla torrent ağlarına bağlanmanızı, dosya indirmenizi ve paylaşmanızı sağlayacak, arama yapmanıza izin veren ve pek çok ek özelliği ile torrent uygulamalarını inceledik ve sizin için en iyi 5 Android torrent uygulamasını ve indiriciyi seçtik.

Adı geçen uygulamarın indirme linklerini sayfamızda bulabilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. µTorrent®- Torrent Downloader

    µTorrent®- Torrent Downloader

     µTorrent ile arama yaparak doğrudan Android cihazına indirme yapabileceğin oldukça popüler bir torrent uygulaması. Torrent indirme, Wi-Fi modu, medya oynatıcı, RSS aboneliği, indirilen dosya yönetimi gibi hizmetler sunmakta. Bilgisayardaki kullanım kolaylığı ise aynen korunmuş.

  2. BitTorrent®- Torrent Downloads

    BitTorrent®- Torrent Downloads

    BitTorrent ile müzik, video, yazılım, kitap veya film gibi her türlü dosyayı cihazına indirebilirsin. İndirme veya hız sınırı yok. Sadece bir Wi-Fi ağına bağlıyken dosyaları indirme seçeneğine sahip. İndirilmesi yasal olan pek çok video ve müzik arşivi de mevcut. Hızlı arama da yapabilirsin.

  3. Flud - Torrent İstemcisi

    Flud – Torrent İstemcisi

    Oldukça popüler olan Flud, sade ve basit arayüzü ön plana çıkmakta. Magnet linkleri, RSS beslemeleri gibi protokolleri destekliyor. Büyük boyutlu dosyaların altında başarıyla kalkabilmekte. WiFi modu ile tam bir veri dostu. İstediğin temayı da seçebilirsin. Ücretli bir Pro sürümü de var.

  4. Vuze Torrent Downloader

    Vuze Torrent Downloader

    Bilgisayar dünyasında tanınan Vuze’ın Android sürümü. İndirme ve yükleme hızlarını kontrol edebilirsin. Yalnızca WiFi üzerinden indirmeye izin verebilirsin. Uyarı ve bildirimler alabilir ve bunları düzenleyebilirsin. İndirmeleri ve yüklemeleri düzenleyebileceğin bir yöneticisi de mevcut.

  5. zetaTorrent - Torrent App

    zetaTorrent – Torrent App

    ZetaTorrent eşsiz torrent uygulamalarından biri. Reklam önleyicisi de olan entegre bir web tarayıcıyla birlikte geliyor. Torrent aramayı kolaylaştırıyor. RSS gibi protokolleri destekliyor. Torrent yöneticisi mevcut. İndirmelerini kolayca düzenleyebilirsin. PC’ye WiFi üzeriden dosya aktarabiliyor.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…