Yeni Yılınız Kutlu Olsun! 2017’ye Veda Etmek İçin En İyi 5 İçerik

image of yeni yiliniz kutlu olsun 2017ye veda ederken en iyi temalar ve daha fazlasi

Bir yılın daha sonuna geldik. 2017’ye veda etmemize sayılı günler kaldı. Son günlerini yaşadığımız 2017’ye veda ederken en iyi yeni yıl temalarını ve daha fazlasını bir araya getirdik. Yeni yılda kullanabileceğin ekranına tarz katacak temaları inceledik. Kullanabileceğin uygulamaları da unutmadık.

2017’de hayatımıza pek çok uygulama girdi. Yeni yıla daha keyifli bir şekilde girmemizi sağlayacak uygulamalar da var elbette. Bu uygulamalar ile yeni yıl temasını telefonumuza taşıyabilir, sevdiklerimize yeni yıl tebrikleri gönderebilir, 2018’e geri sayım yaptırabilir, havai fişeklerle ve canlı yeni yıl duvar kağıtlarıyla ekranına renk katabilirsin.

Keyifle kullanacağını düşündüğümüz bu uygulamalardan 5 tanesini yazımızda ele aldık. Bu uygulamaları deneyebilmen için indirme linklerini sayfamızda bulabilirsin.

Bu konuyla ilgili farklı düşüncelerin veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. New Year Countdown to 2018

    New Year Countdown to 2018

    İlk uygulamamız yeni yılı sabırsızlıkla bekleyenler için. New Year Countdown to 2018 ile ekranına bir geri sayım saati ekleyebilirsin. Havai fişekler ve renkli simgeler ile ekranını süsleyerek yeni yıla hazırlanabilirsin.

  2. 2017 Happy New Year Theme

    2017 Happy New Year Theme

    İkinci uygulamamız telefonuna yeni yılı taşıyacak olan bir tema. 2017 Happy New Year Theme ile simgelerini ve duvar kağıtlarını yeni yıla uygun hale getirebilirsin. Birbirinden harika simge ve duvar kağıtları seni bekliyor.

  3. Yeni Yıl Canlı Duvar Kağıdı

    Yeni Yıl Canlı Duvar Kağıdı

    Sıradaki uygulamamız Yeni Yıl Canlı Duvar Kağıdı ile ekranına yeni yıl gelsin. En sevdiğin yeni yıl süslerini ekranına taşıHD duvar kağıtları ile ekranın ışıldasın. Koleksiyonlardan beğendiğini seç ve ekranına uygula.

  4. Happy New Year 2018 Greetings

    Happy New Year 2018 Greetings

    Yeni yılda nasıl bir mesaj atsam, arkadaşlarımı nasıl tebrik etsem diye düşünenlere çözüm Happy New Year 2018 Greetings’ten geliyor. Binlerce e-kart, dilek, güzel söz, alıntı ile tüm sevdiklerinin yeni yılını kutlayabilirsin.

  5. Yeni Yıl Havai Fişek LWP 2018

    Yeni Yıl Havai Fişek LWP 2018

    Son uygulamamız ise Yeni Yıl Havai Fişek LWP 2018 ile havai fişeklerin görkemli ışıltılarını telefonuna taşı. Canlı duvar kağıtları ile bu zevki her an yaşa. Ekranında fotoğrafını özel olarak ayarla, havai fişekler senin için patlasın.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…