Drift Max Pro, Stairs Gibi Aralık Ayının En İyi 5 Oyunu

image of drift max pro, stairs gibi aralik ayinin en iyi 5 oyunu

Aralık ayı da oyun dünyasında haraketli geçti. Aralık ayının en iyi 5 oyunu nedir merak edenler için bir liste hazırladık. Yılın son ayında indirilme şampiyonu olan, en çok oynanmak istenen oyunlardan 5 tanesini bir araya getirdik.

Android için geliştirilen binlerce oyun arasından Aralık ayında öne çıkanları hepimiz merak ediyoruz. Hazırladığımız listede farklı türlerden oyunlar mevcut. Kimi oyun basit ama bağımlılık yapıyorken kimi oyun ise grafikleri ile bizi büyülüyor.

Oyun oynamak senin için bir tutku ise ve hala bu oyunları denemediysen sayfamızda indirme linklerini de bulabilirsin. Bu oyunlar arasında drift yapabileceğin, basketbol becerini gösterebileceğin, kahramanlarla birlikte kötülerle mücadele edebileceğin, hoşça vakit geçirebileceğin oyunlar var. Birlikte göz atalım.

Bu konuyla ilgili farklı düşüncelerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Drift Max Pro - Drift Araba Yarışı Oyunu

    Drift Max Pro – Drift Araba Yarışı Oyunu

    İlk oyumuz Drift tutkunlarının elinden düşüremeyeceği oyun Drift Max Pro, 5 farklı oyun moduna sahip. Zorlu pistleri mevcut. Grafikler oldukça tatmin edici. Kendi arabanı tasarla, asfalta adını yaz.

  2. Stairs

    Stairs

    İkinci oyunumuz basit ama bağımlılık yapacak türden. Stairs ile sonsuz bir merdiveni tırmanmaya başlıyorsun. Tırmanırken engellere dikkat et. Çiviler batmasın, yakutları topla, mükemmel kombolar yap.

  3. NBA 2K18

    NBA 2K18

    Sıradaki basketbol ve NBA tutkunlarına. NBA 2K18 ile farklı modlarda maçlar yapabilirsin. Özellikle MyCareer modu ile kendi basketbol kariyerine başlayabilir, çılgın basketlerinle potaların kralı olabilirsin.

  4. MARVEL Strike Force

    MARVEL Strike Force

    Bu oyunda Marvel’in süper kahramanlarıyla birlikte kötülerle mücadele edeceksin. Marvel Strike Force’da kendi kahraman dörtlünü kur ve beraber dünyayı kötülerin istilasından kurtar. Kötüler asla kazanmamalı!

  5. Ticket to Earth

    Ticket to Earth

    Son oyunumuz Ticket to Earth’de bozuk bir düzene karşı çıkacak, bulmacaları çözecek, savaş planları ve taktikleri üzerinde çalışacaksın. Karakterlerini hazırla ve geliştir. İsyan için geri sayım başladı.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …