Veego Live, Google Maps Go Gibi Aralık Ayının En İyi 5 Uygulaması

image of veego live, google maps go gibi aralik ayinin en iyi 5 uygulamasi

Yeni bir yıla girmek üzereyiz. Aralık ayında Android dünyasında yıldızı parlayan 5 uygulamayı bir araya getirdik. Aralık ayının en iyi 5 uygulamasını bu yazımızda bir araya getirdik.

Android dünyasına yeni uygulamalar katılmaya devam ediyor. Geliştiriciler ya yeni uygulamalar piyasaya sürüyor ya da mevcut uygulamalarını güncelleyerek popülerliklerini artırıyorlar. Kullanıcılar ise uygulama indirmeye devam ediyor.

Aralık ayında en çok indirilen, beğenilen uygulamalardan 5 tanesini bu yazımızda bulabileceğini belirtmiştik. Bu uygulamalar arasında yol tarifi konusunda sana yardımcı olabilecek, Instagram paylaşımlarını kolaylaştıracak, YouTube videolarını izleme konusunda yeni bir çözüm sunacak, yeni yıla formda bir vücutla girmeni ve sohbet etmeni sağlayacak olanlar var. Birlikte bu uygulamalara bakalım. Bu uygulamaların indirme linklerini yazımızda bulabilirsin.

Bu konuyla ilgili farklı düşüncelerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Veego Live - Anlık eşleşme & video platformu

    Veego Live – Anlık eşleşme & video platformu

    Veego Live ile yeni arkadaşlıklar kurabilirsin. Bölgeye, cinsiyete, ilgi alanlarına göre sana uygun olabilecek kişileri eşleştirir. Daha güzel sohbetler yapabilmen için ifadeler, yapıştırmalar ve efektler mevcut. Yeni insanlarla tanışıp dostluk kurabilir, dilini geliştirebilirsin. Dostluklara açılan kapı!

  2. Google Maps Go - Directions, Traffic & Transit

    Google Maps Go – Directions, Traffic & Transit

    Google’ın vazgeçilmez uygulaması Google Maps’in basit sürümü. Hafıza sorunu olan cihazlarda haritalar uygulamasının etkili bir şekilde kullanılabilmesi için geliştirildi. Daha hızlı ve güvenli arama yapabilmen ve yerler hakkında bilgi alabilmen için tasarlandı. Artık yol sormaya son.

  3. Direct from Instagram

    Direct from Instagram

    Instagram’da daha eğlenceli paylaşımlar yapmak istiyorsan işte sana fırsat. Özel yüz efektleri ile fotoğraları ve resimleri düzenle, arkadaşlarınla paylaş. Instagram’da eğlencene yeni bir boyut kat. Hızlı paylaşımlar oluştur, anında Instagram’da yayınla. Direct From Instagram ile eğlenmeye devam!

  4. YouTube Go

    YouTube Go

    Çok sevdiğin YouTube videolarını, düşük İnternet hızı ve kotası yüzünden izleyemiyor musun? Sana çözüm YouTube’un kendisinden geliyor. Veri trafiğini kontrol etmene yardımcı oluyor. Düşük boyutlarla videoları indirip istediğin zaman izleyebilir, videoları arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

  5. Ev Egzersizleri - Ekipmansız

    Ev Egzersizleri – Ekipmansız

    Spor salonuna gitmeden, özel ekipman gerektirmeksizin evde yapabileceğin egzersizler ile fit bir vücuda sahip olabilirsin. Bu konuda Ev Egzersizleri uygulaması sana büyük yardımcı. Tüm vücut kaslarına göre idmanlar ve hareketleri nasıl doğru yapacağını anlatan animasyonlar da mevcut. Fit kal!

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…

TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?
TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?

İzlediğin ve hoşuna giden bir ürünü anında satın almak ister misin? TikTok Shop ile artık bu mümkün. Videosunu izlediğin bir ürünü başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok’tan satın alabilirsin. Platformun bu alışveriş özelliği hakkında bilgi almak için okumaya devam et! …

Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?

Paylaştığın videoyu kimlerin izlediğini merak mı ediyorsun? Popüler sosyal ağ Instagram video izleyenleri görme seçeneğine sahip mi? Alternatif yolu var mı? Uygulama videolarla ilgili ne tür istatistikler paylaşıyor hepsi bu rehberde. Detayları keşfetmek için okumaya devam et…

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…