WhatsApp’ta Silinen Mesajlar Nasıl Geri Getirilir?

image of silinen whatsapp mesajlari nasil geri getirilir

WhatsApp mesajların silindi mi? WhatsApp’ta silinen mesajlarını nasıl geri getirebilirsin? Bu konuyu çok merak ettiğini biliyoruz. WhatsApp vazgeçemediğimiz uygulamalardan bir tanesi. Kimi zaman kazayla mesajları siliyoruz kimi zaman daha önce sildiğimiz bir mesajı tekrar okuma ihtiyacımız oluyor. Özellikle yeni telefon aldığımızda eski sohbet mesajlarımızın kaybolmasını istemiyoruz.

WhatsApp silinen mesajları nasıl geri getireceğimize dair daha önce bir yazı yayınlamıştık. Bu yazımızı okumanı şiddetle tavsiye ediyoruz. Yazımıza buradan ulaşabilirsin.

WhatsApp’ta silinen mesajları geri getirme konusunda önceki yazımızdan daha farklı neler yapabiliriz, bunlardan bahsedeceğiz. Anlatacağımız uygulamalar yazımızın sonunda indirmen için seni bekliyor olacak.

Bazı şeyleri hatırlatalım. WhatsApp kurulum sırasında sohbet geçmişini yedekleme seçeneklerini sunar. Kurulum sırasında yedeklemeyi aktif hale getirmek ileride çıkabilecek sorunları önleyebilir. Ayrıca WhatsApp mesajları her gece saat 2 civarında otomatik olarak yedekler ve bunu telefonuna kaydeder.

Google Drive ile WhatsApp Mesajlarını Geri Getirme

google drive

Sohbetlerini Google Drive’a yedeklemek oldukça makul bir çözüm. Telefonunu değiştirsen bile bu yedeklemeleri yeni telefonuna aktarabilirsin. Google Drive’a yedekleme yapmak için öncelikle bir Google hesabın olmalı. Yedekleme bağlantını bir Wi-Fi üzerinden sağlaman yararına olacaktır.

WhatsApp’ı açtıktan sonra sırayla Menü Tuşu > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği’ne tıkla. Google Drive’a yedekleye dokunarak yedekleme sıklığını ayarlayabilirsin.

Yeni telefon aldığında ya da eski mesajlarını geri getirmek amacıyla WhatsApp’ı yeniden kurduğunda numaranı doğruladıktan sonra WhatsApp sohbet geçmişini geri yüklemek isteyip istemediğini soracak ve Google Drive’dan yedeklerini alacaktır.

Dr. Fone Toolkit ile WhatsApp Mesajlarını Geri Getirme

Screenshot_20171219-011031_b

Eski WhatsApp mesajlarını kurtarma konusunda Dr. Fone Toolkit uygulaması sana yardımcı olacaktır. Bu uygulama ile WhatsApp mesajlarını yedekleyebilir, bir başka cihaza aktarabilir, yedeklerinden tekrar geri getirebilirsin. Dr. Fone Toolkit’i otomatik yedeklemeye ayarlayarak WhatsApp mesajlarını güncel olarak saklayabilir, herhangi bir sorunla karşılaştığında mesajlarını geri getirebilirsin. Uygulamanın ücretli ve ücretsiz sürümleri mevcut ancak Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Backup Text for Whats ile WhatsApp Mesajlarını Geri Getirme

Screenshot_20171219-011712_c

Backup Text fot Whats ile WhatsApp mesajlarını, sohbet geçmişini metin ya da html formatında saklayabilir, istediğin zaman erişebilirsin. WhatsApp sohbetlerini yedeklemeyi aktif hale getirerek işini daha da kolaylaştırabilirsin. Uygulama içerisinden seçeceğin sohbeti Html, metin, Excel formatlarında saklayabilir, bunları bilgisayarına, sd karta, telefonuna ya da e-postana aktararak okuyabilirsin. Uygulamanın hem ücretli hem de ücretsiz sürümü var ancak maalesef Türkçe dil desteği yok.

Bu konuyla ilgili farklı uygulamalar veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Dr.Fone - Recover deleted data

    Dr.Fone – Recover deleted data

    Dr.Fone Toolkit ile dosyalarını yedekleyebilir, istediğin zaman tekrar erişebilirsin. Otomatik yedeklemeye ayarlayarak dosyaların için endişelenmene gerek kalmaz. WHatsApp mesajlarını dahi yedekleyebilir istediğin zaman geri getirebilirsin. Cihazların arası aktarım yapabilirsin.

  2. Backup Text for Whats

    Backup Text for Whats

    Backup Text for Whats ile WhatsApp sohbet geçmişi yedeklerini alabilir bunları metin, Html, Excel formatına çevirip saklayabilir, istediğin zaman okuyabilirsin. Yedeklerini e-posta adresine gönderebilirsin. Hatta sohbetteki ifadeleri dahi yedekleyebilir, daha sonra görüntüleyebilirsin.

  3. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesaj gönderebilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet edebilir ve arkadaşlarına videolar, resimler, sesli mesajlar gönderebilirsin. Yüzlerce ifade kullanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…