Android Telefonunu iPhone X’e Dönüştür

image of android telefonunu iphone x donustur

Android telefonunu bir iPhone X gibi kullanmak ister misin? Evet, yanlış okumuyorsun. Android’in özgürlüğü iPhone X tadında yaşayabilirsin. Android cihazını iPhone X görünümlü hale getirebilirsin ama nasıl? Bu yazımızı okuyarak sen de yapabilirsin.

iPhone X’in önyüzünün tamamen ekrandan oluşması ve çentikli yapısı dikkatleri çekti. Yeni tasarımı beğenenler, özellikle Android sevenler, bunu kendi telefonlarına taşımak istiyorlar. Kişiselleştirmeye oldukça izin veren Android telefonunun iPhone X gibi görünmesini isteyenlerin cevabı burada.

Android telefonumuzu nasıl iPhone X gibi yapacağız birlikte bakalım. Burada bahsedeceğimiz uygulamaları yazımızın altında bulabilir ve indirebilirsin.

Başlatıcı Yükle:

Screenshot_20171218-002656_a

Android telefonunun ayarlarını değiştirmek için yeni bir başlatıcı yüklemelisin. Bu konuda en başarılı uygulamalardan bir tanesi olan Nova Launcher Prime’ı tercih edebilirsin. Eğer ekranındaki simgelerin iPhone X’dekinden biraz daha küçük gözükmesi sorun değilse ücretsiz sürümü işini görecektir. Tam olarak iPhone X’e benzetmek istiyorsan ücretli sürümünü satın almalısın.

Simge Paketi Yükle:

centik_icon_round corner_b

iPhone X tarzını tam olarak yaşaman için iOS tarzı simgelere de sahip olmalısın. Nova Launcher’da etkinleştirebileceğin simge paketi olarak Flui Icon Pack yükleyebilirsin. Simgelerin de artık iPhone X gibi.

Üst Çentiği Ekle:

centik_icon_round corner_c

Yeni iPhone X’i diğerlerden ayıran en önemli özellik ise çerçevesiz ekranıyla birlikte üst kısmında yer alan çentik. Kamera ve sensörlerin bulunduğu bölgeye iPhone X tarzı sanal bir çentik oluşturmak için XOutOf10 uygulamasını kullanabilirsin.

Köşeleri Yuvarlat:

centik_icon_round corner_d

Sıradaki ise ekranın köşelerini yuvarlatmak. Böylece iPhone X havasını iyiden iyiye Android’e taşıyoruz. Rounded Corner ile klasik keskin kenarlı ekran köşelerini yuvarlatılmış hale getiriyoruz.

Duvar Kağıtlarını Ayarla:

Tam bir iPhone görüntüsü elde etmek üzeresin. Şimdi telefonunun duvar kağıtlarının da iOS tarzı olması gerekiyor. İnternetten iPhone X duvar kağıtlarını indirebilirsin.

Kilit Ekranı Bildirimlerini Düzenle:

iPhone-X-Lock-screen-Notification_e

Sırada kilit ekranı bildirimleri var. Eğer iOS tarzı bildirimleri seviyorsan iPhone X’e Android telefonun daha da benzesin istiyorsan Floatify uygulamasını yükleyebilirsin. Uygulamayı yükledikten sonra gerekli izinleri vermeli ve iOS 10 temasını seçmelisin.

Bu konuyla ilgili farklı uygulamalar veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Nova Launcher Prime

    Nova Launcher Prime

    Prime Nova Launcher ile cihazının arayüzünü orjinal simge ve widgetlarla özelleştirebilirsin. Dokunmatik hareketleri destekler, kullanmadığı uygulamarı gizler, 3 boyutlu animasyonlar ekler, eposta, mesaj ve çağrı bildirimleri gönderir.

  2. Flui icon pack

    Flui icon pack

    Android‘in sana sunduğu simgelerden sıkıldın mı? Farklılık arıyorsan Flui Icon Pack tercih edebileceğin bir simge paketi. Bu havalı simgeler ile telefonuna bir iPhone havası bile katabilir, tarz oluşturabilirsin.

  3. XOutOf10

    XOutOf10

    Android’de iPhone tarzını yaşamak istiyorsan, benim de bir iPhone X tarzı çentiğim olsun diyorsan XoutOf10 tam sana göre bir uygulama. iPhone görünümünü Android‘e kazandırıyor, çentiği sen de dene.

  4. Rounded Corner

    Rounded Corner

    Rounded Corner ekranının o keskin köşelerini yuvarlatmana yarayan bir uygulama. Bu uygulama ile köşeleri yalnızca yuvarlatmaz yeni kenar modelleri de ekleyebilir, tarzını ortaya koyabilirsin. Özelleştirebileceğin bir ekrana sahip olmaya ne dersin?

  5. Floatify Lockscreen

    Floatify Lockscreen

    Klasik Android kilit ekranından ve bildirimlerinden sıkıldıysan sana kişiselleştirilebilir pek çok yeni özellik sunan Floatify ile iOS stilini  Android‘e taşıyabilirsin. Bildirimleri istediğin gibi düzenleyebilir, yeni bir görünüme kavuşursun.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…