Dailymotion, Vimeo Gibi Videoların İçin En İyi YouTube Alternatifleri

image of dailymotion, vimeo gibi videolarin icin en iyi youtube alternatifleri

Videolarını yüklemek veya izlemek için YouTube’a alternatif mi arıyorsun? Kendi hazırlamış olduğun videoları YouTube dışında başka bir sitede paylaşabilir misin? Android cihazında YouTube’un yerine kullanabileceğin alternatif uygulamalar var mı? Tüm bunları merak ediyorsan bu yazımızı okumayı ihmal etme.

YouTube aylık 1,5 milyar aktif kullanıcısı ile her dakika 400 saatlik videonun yüklendiği dev video barındırma ve paylaşım sitesi. Bu rakamlar ne kadar çok tercih edildiğini gösteriyor. Kendi alanında ezici bir üstünlüğü olduğu yadsınamaz ancak alternatifsiz de değil. Eğer YouTube’un paylaşım politikasından sıkıldıysan ya da başka platformlarda da video paylaşmak istiyorsan sana farklı uygulamalardan bahsedeceğiz.

Pek çok Android cihazda hazır yüklü olarak gelen YouTube ile videoları izleyebilir, müzikleri dinleyebilirsin. Ancak uygulama bu videoları indirmene izin vermez. Bu konuda sana yardımcı olabilecek YouTube’un resmi uygulamasından daha çok seçenek sunan aşağıdaki alternatif uygulamaları deneyebilirsin.

Bu konuyla ilgili düşüncelerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Dailymotion

    Dailymotion

    İlk uygulamamız Dailymotion ile www.dailymotion.com‘da popüler olan videoları izleyebilirsin. Kategorilere ayrılmış videolardan ilgi alanına göre listeler oluşturabilir, sevdiğin yayıncıları takip edebilirsin. Kendi oluşturmuş olduğun videoları yükleyebilir ve paylaşabilirsin. Kanal oluşturabilir veya diğer kanalları takip edebilirsin. YouTube’a tam bir alternatif arayanlara.

  2. Vimeo

    Vimeo

    Video paylaşım platformu Vimeo ile yeni eğlenceli veya eğitici videolar bulabilir, paylaşabilir ve hatta videoların ile para kazanabilirsinAndroid cihazınla animasyonlar, belgeseller, moda, müzik ve daha fazla farklı kategorilerde koleksiyonlara erişebilirsin. En popüler içerik oluşturucuları ve kanalları takip edebilirsin. Bakmadan geçme.

  3. İzlesene

    İzlesene

    İzlesene ise ülkemizde hatırı sayılır kullanıcısı olan www.izlesene.com’un resmi Android uygulaması. Videolarını rahatlıkla yükleyip daha sonra izleyebilirsin. Türkiye’de gündemde ne var, en çok izlenen videoları takip edebilirsin. Eğitim videolarından çizgi filmlere kadar sayısız videoyu bulabilirsin. Komik bulduğun videoları veya kendi videolarını sosyal ağlarında paylaşabilirsin.

  4. Videoder Video & Music Downloader

    Videoder Video & Music Downloader

    Videorder ile YouTube videoları MP3 gibi çeşitli formatlarda indirebilirsin. YouTube’a alternatif oynatıcı olarak da kullanılabilmekte. İzlerken beğendin bir videoyu paylaşabilir, istediğin formatta indirebilirsin. Ayrıca beğendiğin listeleri de tamamen indirme fırsatı sunmakta. Severek kullanabileceğin Videorder indirme özelliği olmayan resmi YouTube uygulaması için iyi bir alternatif.

  5. Viral Popup (Youtube Player)

    Viral Popup (Youtube Player)

    Son uygulamamız Viral Popup ise resim içinde resim özelliğine benzer şekilde video pencerelerini başka uygulamaların üzerinde izleme imkanı verir. Bu pencerelerin boyutunu ayarlayabilirsin. Videonun görüntüleri kapatıp sadece sesi dinleyebilirsin. Sadece müzik dinlemek isteyenlerin çok hoşuna gidecek bir özellik. YouTube hesabına erişip alternatif bir oynatıcı olarak da kullanabilirsin.

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…

TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?
TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?

İzlediğin ve hoşuna giden bir ürünü anında satın almak ister misin? TikTok Shop ile artık bu mümkün. Videosunu izlediğin bir ürünü başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok’tan satın alabilirsin. Platformun bu alışveriş özelliği hakkında bilgi almak için okumaya devam et! …

Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?

Paylaştığın videoyu kimlerin izlediğini merak mı ediyorsun? Popüler sosyal ağ Instagram video izleyenleri görme seçeneğine sahip mi? Alternatif yolu var mı? Uygulama videolarla ilgili ne tür istatistikler paylaşıyor hepsi bu rehberde. Detayları keşfetmek için okumaya devam et…

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…