WhatsApp Mesajları Çevrimiçi Görünmeden Nasıl Cevaplanır?

whatsapp-mesajları-çevrimiçi-görünmeden-nasıl-cevaplanır

WhatsApp mesajlarını çevrimiçi görünmeden cevaplamak istediğin oldu mu? Hani bazen o meraklı gözlerden kaçıp çevrimiçi olduğun bilinmeden çevrimdışı bir şekilde cevaplamak istiyor musun? Sana bu konuda bazı çözüm önerilerimizi yazımızda bulabilirsin.

WhatsApp mesajlarını çevrimdışı gibi görünerek cevaplamak istediğin durumlar olabilir. O an için mesaj gönderdiğin kişinin ve rehberindeki kişilerin seni çevrimiçi görmelerini istemeyebilirsin. Bazen bir sohbetin uzamasını istemediğin için uzun süredir beklettiğin biri olabilir. Bu gibi durumlarda ne yapabilirsin? WhatsApp’ta çevrimdışı mesaj nasıl atılır, yöntemlerini inceleyelim.

Yöntem 1: Bildirimlerden Cevaplamak 

Screenshot_20171127-004455_a

Eğer bir Android Nougat veya Oreo işletim sistemine sahip telefonun varsa bildirim menüsünü açtıktan sonra WhatsApp bildiriminin altında duran “Cevapla” butonuna tıklayarak mesaja bildirim menüsünden cevap verebilirsin. Bildirim menüsünden cevapladığında çevrimiçi gözükmeyeceksin.

Yöntem 2: Akıllı Saat ile Cevaplamak

Bir mesaj aldığında akıllı saatin aracılığıyla mesajı çevrimiçi görünmeden cevaplayabilirsin ancak tüm sohbet yazışmalarını okuyamazsın.

Yöntem 3: Çevrimdışı Cevapla

Screenshot_20171127-000812_b

  • Telefonunun Ayarlar bölümüne git. Kablosuz ve mobil ağ bağlantını kapat.
  • WhatsApp’ı aç, sohbete gir.
  • Mesajı yaz.
  • WhatsApp’ı kapat.
  • Kablosuz veya mobil ağ bağlantını tekrar aç.
  • WhatsApp mesajını çevrimiçi görünmeden gönderecektir.

Bonus: Unseen ile WhatsApp Mesajlarını Gizlice Okumak

Son olarak ise işine yarayabilecek bir uygulamadan bahsedeceğiz. Unseen, WhatsApp mesajlarını çevrim içi görünmeden okumamızı sağlar. Bu uygulama ile mesajlarını çevrimiçi görünmeden yalnızca okuyabilirsin fakat cevaplayamazsın. Aksi takdirde görünür hale gelirsin.

Screenshot_20171127-001531_c

Mesaj geldiğinde bir uyarı alacaksın. WhatsApp sekmesini tıklayarak gelen mesajı çevrimdışı görünerek okuyabilirsin, ancak mesajı cevaplamak istersen, Reply in WhatsApp (WhatsApp’ta Cevapla) butonuna tıkladığında “Eğer cevaplarsan arkadaşın burada/onun son mesajını okuduğunu bilecek” uyarısı gelecek “Tamam” dediğin andan itibaren, WhatsApp uygulamasına yönlendirileceksin ve çevrim içi görünür hale geleceksin.

Bu konuyla ilgili daha farklı yöntemlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Unseen - No Last Seen

    Unseen – No Last Seen

    Unseen uygulaması ile çevrimiçi görünmeden gizli bir şekilde WhatsApp, Telgram, Viber ve Facebook Messenger mesajlarını okuyabilirsin. Sosyal ağlarının bildirimlerini farklı renkler ayarlayarak özelleştirebilirsin.

  2. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesaj gönderebilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet edebilir ve arkadaşlarına videolar, resimler, sesli mesajlar gönderebilirsin. Yüzlerce ifade kullanabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…