AliExpress, Ebay Gibi Kara Cuma İndirimlerinden Yararlanmanı Sağlayacak Uygulamalar

image 2 of aliexpress ebay gibi kara cuma indirimlerinden yararlanmanı saglayacak uygulamalar

Black Friday, Kara Cuma son zamanlarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Bu Kara Cuma nedir biliyor musun? Böyle bir konuyu neden ele aldık, yazımızı oku sebebini anlayacaksın.

Kara Cuma ABD’de Şükran Günü’nden sonraki ilk Cuma güne verilen isimdir. İlk çıkış anlamından uzaklaşarak bugün bir alışveriş çılgınlığına dönüşmüştür. Ünü Amerika sınırlarını aşmış giderek tüm dünyaya yayılmaktadır. Ülkemizde bundan nasibini almıştır.

Kara Cuma, o güne özel yapılan büyük indirimleri ve kalabalık mağazalarıyla popüler olmuştur. Mağazalar neredeyse %90’a varan indirimler yapabilmektedir. Gerçek dünyada bunlar olurken sanal dünyanın da bundan etkilenmemesi düşünülemez. Günümüzde alışverişin sadece kalabalık mağazalarda yapılmadığını hesaba kattığımızda, Kara Cuma internete de taşınmış oluyor.

E-ticaret siteleri bugüne Kara Cuma gününe özel indirimler yapabiliyor. Sen de indirim olsun da alırım ama mağazaya gidemem diyenlerdensen ve internetten alışveriş yapmayı sevenlerdensen sana güzel bir haberimiz var.

Kara Cuma indirimlerinden haberdar olmak ve alışveriş yapmak istiyorsan bu uygulamalar tam sana göre. Teknoloji ürünlerinden kıyafete kadar pek çok şeyi bulabileceğin Kara Cuma indirimleri olan alışveriş uygulamalarını senin için derledik.

Bu konuyla ilgili paylaşmak istediklerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. AliExpress

    AliExpress

    Kara Cuma için ilk uygulama ünlü satış sitesi AliExpress‘in resmi uygulaması. Burada birbirinden farklı ürünlerini ve sitenin 44’den fazla kategorisini gezebillir ve alışveriş yapabilirsin. Kara Cuma gününe özel indirimleri yakalayabilirsin.

  2. eBay - Buy, Sell & Save Money

    eBay – Buy, Sell & Save Money

    Kara Cuma için rakipsiz fiyatlar sunan eBay diğer uygulamamız.
    Ücretsiz teslimat ile tasarruf etmenin ve doyasına alışveriş yapmanın tam zamanı. Binlerce ürün arasından istediğin indirimleri arayabilir ve sipariş edebilirsin.

  3. Teknosa

    Teknosa

    Bu uygulama ile Teknosa güvencesiyle istediğin ürünü Kara Cuma fırsatıyla satın alabilirsin. Akıllı telefondan lisanslı oyuncaklara kadar geniş bir yelpazede ürün arayabilir, sipariş edebilir, sipariş takibi yapabilirsin. LCD TV’ni değiştirme zamanı.

  4. Hepsiburada

    Hepsiburada

    Hepsiburada.com Android’de hemde Kara Cuma indirimleri ile. Türkiye’de e-ticarette farklı bir konumda olan Hepsiburada kolay ve ucuz alışveriş isteyenlere güvenli bir alışveriş keyfi sunuyor. Üstelik tek tıkla halledebilirsin.

  5. Morhipo

    Morhipo

    Son uygulamamız moda tutkunları için. Kara Cuma indirimi elbiseden, parfüme kadar şıklığınızı tamamlayacak ürünlerde. Kadınlar çok sevinecek. Mağazada kimin elinde kalacak derdine son. İstediğin ayakkabı parmaklarının ucunda.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…