The Walking Dead Hayranlarının Beğeneceği Into The Dead 2, Wikia: The Walking Dead Gibi En İyi 5 Uygulama

wd

Sana harika bir haber verelim mi? Hazır ol ve 22 Ekim tarihini bir kenara not et. Neden mi? Çok basit: The Walking Dead (Yürüyen Ölüler) dizisi yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. Zombileri, kovalamacayı ve stresli şekilde diziyi takip etmeyi özlediysen bu kış sana iyi gelecek demektir.

Eğer sen de bizim gibi dizinin hayranıysan listemizdeki oyunlardan hoşlanabilirsin diye düşündük. Ayrıca diziyi de telefonundan izleyebileceğin bir uygulama ve hayranların buluştuğu başka bir uygulamayı da listemize ekledik. Korku dolu müzikler ve gerçekçi grafiklerle tüm oyunlar birbirinden fena! Şimdi korkusuzca yazımızı okumaya devam et ve bu zombi oyunlarının tadını çıkar.

Eğer aklına başka oyunlar gelirse bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. The Walking Dead No Man's Land

    The Walking Dead No Man’s Land

    Listemizin ilk sırasında The Walking Dead No Man’s Land oyunu var. The Walking Dead dünyasında hayatta kalman gerekiyor ve elbette karşına çıkan tüm zombileri öldürmelisin. Yapacağın stratejiye de dikkat etmen gereken oyunda bol kan revan var uyaralım.

  2. Into the Dead 2

    Into the Dead 2

    Hem silahları hem de zombi öldürmeyi severim diyorsan Into the Dead 2 oyunu onu indirmeni bekliyor. Sayısız silah seçeneği olan oyunda aileni ve arkadaşlarını hayatta tutmalısın. Unutma, bir ısırık işini bitirir!

  3. The Walking Dead: Season One

    The Walking Dead: Season One

    Eğer diziden haberin yoksa ve diziyi izlemek istiyorsan The Walking Dead’in ilk sezonunu bu uygulama sayesinde izleyebilirsin. Ayrıca hapisten kaçan bir suçlu olan Lee Everett olara hayatta kalmaya çalışacağın bir oyunu da barındırmakta. Kendi hikayeni yaratman için şahane fırsat!

  4. The Walking Dead Pinball

    The Walking Dead Pinball

    Pinball olarak anılan tilt oyunlarını seviyorsan The Walking Dead Pinball oyununa da bir göz atmalısın. Tüm arka plan diziden esinlenilerek oluşturulmuş. Korku öğelerinin arasında geçen bu oyun bizde bağımlılık yaptı bile!

  5. Wikia: The Walking Dead

    Wikia: The Walking Dead

    Kapanışı Wikia: The Walking Dead uygulamasıyla yapalım demek. Dizinin hayranları tarafından oluşturulan bu uygulama merak ettiğin her şeyi içinde barındırıyor. Haritalar, karakter bilgileri… kısaca diziye dair merak ettiğin her şey!

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …