2017-18 NBS Sezonu İçin NBA Game Time, Sports Alerts Gibi En İyi 5 Uygulama

nba

Basketbol hayranları, toplanın! Bu yazımız sizin için. Basketbol diyince akla ilk gelen elbette NBA. Gözümüz aydın NBA sezonu artık başlıyor. Zaman farkı yüzünden canlı yayın izlemek her ne kadar zor olsa da eminiz bizler gibi saatleri kurup gece gece kalkanlarınız vardır.

Bu yazımızı telefonu ile NBA ligini takip etmek isteyenler için hazırladık. Bilgisayarı ya da televizyonu açmaya üşeniyorsan önerdiğimiz uygulamalar oldukça faydalı olacaktır. Maçları canlı izleyebileceğin uygulamalardan tut da NBA lig fikstürüne kadar bir çok bilgiye ulaşabileceğin farklı uygulamaları listemize koymaya çalıştık. Elbette oyunları da ekledik. Şimdi arkana yaslan ve maçların keyfini çıkar!

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda bilgi lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. NBA GAME TIME

    NBA GAME TIME

    Listemizin ilk sırasındaki uygulama NBA Game Time. Basketbol ligini takip etmek için oldukça pratik bir uygulama. Her gün yenilenen ve en önemli anları gösteren 50 video da uygulamayı daha eğlenceli yapıyor. Özet ve önemli anları görmeyi seviyorsan indirmende fayda var.

  2. NBA LIVE Mobile

    NBA LIVE Mobile

    Listemizdeki bir diğer uygulamamızsa NBA Live Mobile. Harika bir oyun olduğunu hemen söyleyelim. Grafikleri ve canlı görüntüleriyle kendini oyunun içinde hissetmene yardımcı oluyor. Basket oynamayı ve spor oyunlarını seviyorsan kaçırılmayacak bir oyun!

  3. Basketball NBA Schedule, Live Scores, & Stats

    Basketball NBA Schedule, Live Scores, & Stats

    Maç bilgileri benim için çok önemli diyorsan Basketball NBA Schedule, Live Scores, & Stats uygulaması indirmen gerekenlerden biri. Tüm maç saatleri ve takım bilgilerini bulabileceğin uygulama aynı zamanda beklediğin maçın saatine göre alarm kurarak sana hatırlatma yapabiliyor. Harika değil mi?

  4. NBA JAM by EA SPORTS™

    NBA JAM by EA SPORTS™

    Listemizdeki bir başka oyun da NBA Jam. İçinde NBA liginde oynayan 30 takım var. Takımlardan birini seçerek mücadeleye başlayabilirsin. Eğer yeteneğine güveniyorsan ligi şampiyon olarak bitirebilirsin. Yalnız uyaralım, maç kazanmak hiç de kolay değil.

  5. Sports Alerts - NBA edition

    Sports Alerts – NBA edition

    Listemizdeki son uygulama Sports Alerts – NBA Edition. Tamamen skorların bilgisini vermek üzerine uzmanlaşmış bir uygulama. Eğer maç skorlarını takip etmek senin için önemliyse bu uygulamayı indirmeni tavsiye ederiz. Anlık, güncel kesin bilgi!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…