Hava Tahminlerini Görebileceğin AccuWeather, Yahoo Hava Durumu Gibi En İyi 5 Uygulama

hava

Kış yaklaştıkça havalar daha da tahmin edilemez olmaya başladı. Özellikle sonbaharda havaların ne zaman açacağını ya da kapanacağını kestirmek zor. Bir de aniden bastıran yağmurlar var ki işte en zoru da o. Eğer yanına şemsiye almayı unutursan oldukça zor saatler seni bekliyor demektir. Bu nedenle aniden sırısıklam olmak istemiyorsan yazımızı dikkatle okumanı ve listemizdeki uygulamaları gözden geçirmeni tavsiye ederiz.

Seni bu zorluklardan kurtarmak için yazımızı en iyi hava tahmini uygulamalarına ayırdık. Seni günün her saati detaylı olarak bilgilendirecek uygulamalar sayesinde kötü sürprizlerden kurtulanilirsin ve rahatça haberlerini okumaya devam edebilirsin. Umarız yaklaşan kış için sana faydası olur.

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda bilgi lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. AccuWeather

    AccuWeather

    Listemizin ilk sırasında elbette en ünlü hava tahmin uygulaması olan AccuWeather var. Tüm dünya şehirleri için doğru tahminler sunan uygulam hava uyarıları için de bildirimler gönderiyor. Tam bir kötü gün dostu!

  2. Morecast hava & radar

    Morecast hava & radar

    Listemizdeki bir diğer uygulamamız Morecast. Tamamen ücretsiz olan uygulama kolay kullanımı sayesinde göz dolduruyor. Hangi şehirde bulunduğunu algılayan uygulama başarılı hava tahminleri sayesinde bizden tam puan aldı.

  3. The Weather Channel

    The Weather Channel

    The Weather Channel hava durumu tahminlerini ve bilgilerini gösteren tanınmış bir uygulama. Sürekli güncellenmesi sayesinde gerçek zamanlı, saatlik ve sonraki 10 günlük hava tahminleri gösterebiliyor. İndirmeni şiddetle tavsiye ederiz.

  4. Yahoo Hava Durumu

    Yahoo Hava Durumu

    Yahoo’nun aynı zamanda bir hava tahmini uygulaması olduğunu pek az kişi biliyor. Sadece hava tahmini yapmakla kalmayan Yahoo Hava Durumu uygulaması aynı zamanda güncel fotoğraflarla havanın nasıl olduğunu kendi gözlerinle görmeni de sağlıyor. İnanmazsan indir ve bak.

  5. Arcus Weather

    Arcus Weather

    Eğer karmaşık ekranlardan hoşlanmıyorsan ve sadelik peşindeysen Arcus Weather senin için doğru uygulama demektir. Kolay kullanımı sayesinde hava tahminlerini görebileceğin uygulama zarifliğiyle bizim beğenimizi kazandı.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Ana Ekrana Saat ve Hava Durumu Widget Ekleme Nasıl Yapılır
Ana Ekrana Saat ve Hava Durumu Widget Ekleme Nasıl Yapılır

Saati ve hava durumunu cep telefonundan mı takip ediyorsun? Bu işte sana yardımcı olabilecek mini araçları denedin mi? Ana ekrana saat ve hava durumu widget ekleme düşündüğün kadar zor değil. Nasıl yapacağını farklı yöntemlerle anlatıyoruz. Öğrenmek için hemen okumaya başla! …