Serbest Çalışma Kariyerini Yukarıya Taşımana Yarayacak Upwork, LinkedIn Gibi En İyi 5 Uygulama

job

Artık çağımızda fiziki ofislerin dışında evden ya da bilgisayarınla herhangi bir yerden çalışmak oldukça yaygınlaştı. Bir çok insan freelance denilen serbest çalışmayı tercih ediyor. Bu sayede ülke ve şehrin sınırlarını aşarak uluslararası tüm işlere başvurmak mümün hale geldi. Ancak bunu nasıl yapacağını bilmiyorsan yazımızı dikkatle oku.

Çeviri yapmak ya da bir projenin parçarsı olarak uzaktan çalışmak istiyorsan bu iş fırsatlarını bulabileceğin bir çok uygulama mevcut. Tek yapman gereken önerdiğimiz uygulamaları indirerek sana uygun işleri aramak ve başvurmak. Oldukça da basit. Ne dersin? Hayallerinin işi belki de seni bekliyor.

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda bilgi lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. Upwork - Get more done

    Upwork – Get more done

    Listemizin ilk sırasında Upwork var. Kullanıcıları için serbest çalışanların her an etkileşimde olmasına izin veren uygulama alanının en büyüklerinden. Uygulama sayesinde binlerce iş arasından sana uygun olanı seçerek başvurabilir ve uluslararası bir projenin parçası olabilirsin.

  2. Fiverr - Freelance Services

    Fiverr – Freelance Services

    Fiverr listemizdeki bir diğer uygulama. Hizmet alım satımları için düzenlenmiş olan uygulama sayesinde ihtiyacın olan ya da ihtiyaç duyulan tüm ilanları görüntüleyebilir ve sana uygun olanlarıyla bağlantıya geçebilirsin. Denemekte fayda var!

  3. Freelancer Messenger

    Freelancer Messenger

    Bir diğer serbest çalışma uygulamasıysa Freelancer Messenger. Kolayca üye olup özgeçmişini kaydedebilirsin. Ardından yapacağın uygun iş ilanlarına başvurarak hayalindeki işe kavuşmak. Biz kullanım kolaylığını oldukça beğendik. Şimdi sıra sende.

  4. Search Jobs & Hire Freelancer

    Search Jobs & Hire Freelancer

    Search Jobs & Hire Freelancer uygulaması da tıpkı diğerleri gibi uzaktan yapılabilen iş ilanlarının olduğu bir uygulama. Arayüzü oldukça basit. Bu sayede işleri aramak ve başvurmak çok kısa zaman alıyor. İş verimliliğini de artıran uygulamada oldukça fazla ilan olduğunu da belirtmemiz lazım.

  5. LinkedIn Job Search

    LinkedIn Job Search

    LinkedIn uygulamasını duymayanımız yoktur sanırız. İşverenleri ve iş arayanları bir araya getirme amaçlı uygulama şüphesiz alanının en büyüğü. Ayrıca diğerlerinden farklı olarak serbest çalışma ilanının yanısıra bir çok ofiste çalışılan norma işi de kapsıyor. Bir değişiklik planlıyorsan mutlaka bulundurmalısın.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…