Çalınma ve Kaybolmalara Karşı Cerberus, Avast Gibi En Etkili 5 Uygulama

IMG_0020

Canımız ciğerimiz bir tanemiz! Kimden mi bahsediyoruz? Elbette ki cep telefonumuzdan. Ona gözümüz gibi bakıyoruz çünkü tüm fotoğraf, video, tanıdıklarımızın mesajları, kısaca önemli ne varsa telefonumuzda. Bu nedenle kaybolması ya da çalınması bizler için tam bir kabus.

Sizden gelen talepler sonucunda bu yazımızı çalınmalara karşı geliştirilmiş Android uygulamalarına ayırdık. Umarız listemizdeki uygulamalardan biri ile güvenli şekilde telefonunu kullanmaya devam edersin.

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda bilgi lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. Telefonumu Bul

    Telefonumu Bul

    Listemizin ilk sırasında Telefonumu Bul uygulaması var. Telefonuna indirip basit yönergeleri takip ettiğinde artık telefonun kaybolsa da çalınsa da kolaylıkla bulabilirsin. Mutlaka dene deriz.

  2. Cerberus çalıntı-korunma

    Cerberus çalıntı-korunma

    Bir diğer uygulamamız da Cerberus, çalıntı-koruma. Akıllı telefonunu kaybedersen ya da çaldırırsan uygulama telefonu bloklayrak korur. Mesela ne zaman biri farklı bir sim kart takarsa sana numarayla birlikte mesaj atar. Harika değil mi?

  3. Lost Android

    Lost Android

    Lost Android uygulamasını da listemize aldık. En büyük sebepse çok az yer kaplaması ve telefonu yormaması. Kısaca telefonunu takip etmeni sağlayan uygulama sayesinde telefonunu kaybettiğin şüphesinden hemen kurtulabilirsin.

  4. Avast Anti-Theft

    Avast Anti-Theft

    Avast adı denince hemen aklımıza güvenlik uygulamaları geliyor. Avast Anti-Theft uygulaması da şirketin telefon çalınmalarına karşı geliştirdiği bir uygulama. Telefonunu takip etmeni, kilitlemeni ve yerini bulmanı sağlayan uygulama bizim vazgeçilmezlerimizden.

  5. Antivirüs & Mobil Güvenlik

    Antivirüs & Mobil Güvenlik

    Listemizin son sırasında Antivirus & Mobil Güvenlik uygulaması yer alıyor. Çalınmaya, kaybetmeye ve virüslere karşı koruma sağlayan uygulama tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde hazırlanmış. Uygulama telefonunu Google Haritalar üzerinde buluyor ve kilitleyebiliyor. Kaçırma deriz.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…