Telefonundan Bilgisayarına Veri Aktarabileceğin Box, Resilio Sync Gibi En İyi 5 Android Uygulaması

IMG_0016

İşte sizlerden gelen bir başka konu başlığıyla ilgili bir yazı daha. Çoğu insan telefonuyla bilgisayar ve tabletini senkronize bir biçimde kullanıyor. Yani mesajlarından sosyal medya hesaplarına kadar hemen hemen telefonunda ne kullanıyorsa bilgisayarından da açarak hepsine ulaşabiliyor.Artık bu teknoloji kurtlarını uzaktan izlemene gerek yok.

Senin için işleri kolaylaştıracak bir liste hazırladık. Tek yapman gereken yazımızda ihtiyacın olan uygulamaları indirerek keyfine bakman. İnan hayatı kolaylaştırıyorlar.

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda bilgi lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. Box

    Box

    Listemizin ilk sırasındaki uygulamamız Box. Tam bir hayat kurtarıcı! Telefonundaki resim, video ve tüm dosyaları açacağın bir hesapla bilgisayarına aktarman ve dilediğin yerden girip incelemen mümkün.

  2. Solid Explorer File Manager

    Solid Explorer File Manager

    Solid Explorer File Manager sayesinde telefonundaki veya SD kartındaki dosyalarını yönetip düzenleyebilirsin. Tüm bulut sistemleriyle mükemmel şekilde uyumlu bu uygulama sayesinde yerden de tasarruf etmen mümkün.

  3. AirDroid - Android on Computer

    AirDroid – Android on Computer

    Android cihazınla yaptığın her şeyi bilgisayarında da görmek mi istiyorsun? O zaman Android on Computer uygulamasını indirsen iyi edersin. Hem ücretsiz hem de harika bir yardımcı!

  4. Resilio Sync

    Resilio Sync

    İşte bizi en çok etkileyen uygulamalardan biri: Resilio Sync. Telefonun ile bilgisayarını senkronize edebilen uygulama resmen iki ekranı ikizleştiriyor. Kullanımı da oldukça basit. Hemen indirdik bile!

  5. Pushbullet - SMS on PC

    Pushbullet – SMS on PC

    Listemizin son sırasında Pushbullet – SMS on PC uygulaması var. Telefonuna gelen her tür bildirimi bilgisayarında da görmeni sağlıyor. Dakika başı telefonunu kontrol etmekten sıkıldıysan işte çözümü.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…