Avast, eWallet Gibi En İyi 5 Şifre Yönetimi Uygulaması

pw

Bugün yine sizlerden gelen talepler doğrultusunda önemli bir konuya daha parmak basacağız. Şifre yönetimi! Kulağa basit bir konu gibi gelmesine rağmen aslında ne kadar önemli olduğunu yazımızı okudukça anlayacaksın. Hepimizin bir çok uygulamada farklı kullanıcı isimleri ve şifreleri var. Ancak toplamına baktığında oldukça fazla hesabın olduğunu göreceksin. Bir de aynı uygulamada açtığın farklı hesapları da katarsan sayı oldukça yüksek değil mi?

Sürekli bu hesaplarının şifrelerini hatırlamaya çalışmak gereksiz bir zihin egzersizi değil mi? Ya da eminiz bizim gibi şifreni hatırlamadığın için kim bilir kaç defa şifreni sıfırlamak zorunda kaldın. Bu da azımsanmayacak bir zaman kaybı demek. İşte seni tüm bu dertlerden kurtarmak için yazımızı şifre yönetimi uygulamalarına ayırdık. Uygulamaları deneyip, sana uygun olanını seçip şifrelerle boğuşmayı bir kanara bırakarak rahat bir nefes alabilir güvenle gezinebilirsin 🙂

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda yardım lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. Dashlane Password Manager

    Dashlane Password Manager

    Listemizin ilk sırasında Dashlane Password Manager uygulaması var. Mobil cihazın ve tabletlerin için rahatça kullanabileceğin bir şifre yönetimi uygulaması. Uygulama sen izin verdiğin müddetçe ne kadar bilgi, veri ve şifre varsa kaydediyor. Ardından sana uygulamalarına girerken sadece tek parmakla onay verme işi kalıyor. Rahatına düşkünler için 10 numara!

  2. Keeper® Password Manager

    Keeper® Password Manager

    Keep Password Manager uygulaması da bir diğer şifre yönetimi uygulaması. Hesaplarının bilgilerini ve şifrelerini tutmasının yanı sıra belirlediğin örneğin fotoğraf klasörü şifren gibi daha fazla kişiselleştirme seçeneği de sunuyor. Güvenlik önemli ve özel bilgilerim koruma altında olsun diyorsan aradığın uygulama burada.

  3. LastPass Free Password Manager

    LastPass Free Password Manager

    Sırada ödüllü bir şifre yönetimi uygulaması olan LastPass Free Password Manager var. Aklına ne geliyorsa örneğin uygulama hesapların, alışveriş profilin ve daha bir çok konuda LastPass yardıma hazır. Hatta zayıf şifrelerini değiştirmen için sana öneride bile bulunuyor. Çoklu hesapların varsa ve bir İnternet kurduysan bu uygulamayı indirmelisin deriz.

  4. eWallet - Password Manager

    eWallet – Password Manager

    eWallet Password Manager uygulaması güvenliği bir adım ileriye taşımış desek yeridir. Uygulama askeri teknolojilerde kullanılan şifreleme olan 256 bit AES şifreleme protokolünü kullanıyor. Bu da doğal olarak uygulamayı en güvenlilerden biri haline getiriyor. Bu güvenlik sayesinde dilersen banka şifrelerini dahi güvenle kullanabilirsin. Biz büyülendik bile!

  5. Avast Passwords

    Avast Passwords

    Listemizin son sırasında hepinizin güvenlik ve antivirüs uygulamalarından hatırlayacağınız Avast Password uygulaması var. Gerçekten de Avast bu konudaki tecrübesini konuşturarak oldukça kullanışlı bir uygulama yaratmış. Tüm şifrelerini güvenle saklayabileceğin uygulama aynı zamanda farklı cihazlarda da senkronize etme şansı sunuyor. Deneyip kendin karar verebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…